Ozinin kendine g?veni kaybolmu? gibi. 1 kere kendi gibi davrand? onda da gol at?yoduk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016: ?ek Cumhuriyeti - T?rkiye ( 0-2 )
??k?ş
X
-
Ikinci turda kimi isterdiniz deseler zaten cogu kisi galler derdi.daha geuptan cikmadik ama ben belcika yada italyanin yenilecegini sanmiyorum
SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?smail ke?ke hep b?yle oynasa ama bir ma? b?yle 2 ay berbat maalesef. Neyse in?allah art?k b?yle oynae, zaten uzatt?k 3 sene
Bir yorum yaz:
-
Bence elenene kadar milli duygular i?erisinde destek olmal?y?z. Elendikten sonra gerekli protesto edilir. ?imdi prim olay?n?, ft mi, arda olay?n? bir kenara b?rakmal?y?z. Bence ??karsakta Galleri eleriz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?smail'i West Ham'a satal?m 12 milyon euro.
??ine gelirse Bilic
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGaller mi geliyor ?imdi ??karsak?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterItalya korkutuyor beni.. Adamlar zaten garanti
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?smail'i West Ham'a satal?m 12 milyon euro.
??ine gelirse Bilic
Bir yorum yaz:
-
Cikarsak harbiden tuhaf ulkeyizhicbir gruptan normal cikmiyoruz
Bir yorum yaz:
-
Ulan ?talya ve Bel?ika ya dua etmen laz?m halen Biz bitti demeden bitmez diyor ya, bu spikeri ?ok mu arad?lar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: