Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016: ?ek Cumhuriyeti - T?rkiye ( 0-2 )
??k?ş
X
-
G?khan'?n ka? a??ld?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z ben G?khan G?n?l'? 3 ma?ta da be?enmedim. Fato?un sisteminden mi yoksa kafas? m? kar???k bilemedim ama iyi de?il.
Bir yorum yaz:
-
Sigir burak. Bak biraz adama ya.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?smail bu ma? u?sun ve teklif gelsin. G?z?n? seveyim devam et b?yle
Bir yorum yaz:
-
Emreyi bizden once fransiz ozentileri buldu. Az bir paraya da alacaklardi yapamadilar. Bu isler para ve guven meselesi. Yanlis transferde yonetim direk suclanacagi icin cok cok zor ihtimal scout transferi. Tabii ranti ayri tutuyorum.
ASUS_T00J-D cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?smail bu ma? u?sun ve teklif gelsin. G?z?n? seveyim devam et b?yle
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan'in yerine O?uzhan girerse 4 olur bu mac. O arkadaki bosluklari dogru paslarla en iyi O?uzhan degerlendirir.
Adamin 1 tane dikine pasi yok
Olmaz o yuzden selcuk yerine. Arda yerine olur bence.
Bir yorum yaz:
-
Selcuk ve ozani cikarmicak hayatta. Oguzhan olsaydi ilk o cikardi. Yada bizden biri olsaydi. Ismail ilk cikicak isim suan.
SM-G935F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?smail bu ma? u?sun ve teklif gelsin. G?z?n? seveyim devam et b?yle
Bir yorum yaz:
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan'in yerine O?uzhan girerse 4 olur bu mac. O arkadaki bosluklari dogru paslarla en iyi O?uzhan degerlendirir.
Adamin 1 tane dikine pasi yok
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: