Burada bir Abi(!) vard?, Bizi ?rlandal? olmakla su?lay?p, Koyun ?u ?rlandal?lara diyordu.
Bizim iste?imiz, Milli Tak?m?n ba?ar?s?. Biz bunlar? ?nceden g?rd???m?z i?in ele?tirdik, k?zd?k ve desteklemedik. Ersin D?zen gibi ?ak?ak??l???n? yapmad?k.
Sonu? Ortada ki bu 3-0 l?k sonu? aldatmas?n, adamlar golden sonra ?st?m?ze gelmeyi b?rakt?lar. Umar?m anlam??s?nd?r.
Bizim "Buraya geldi?imiz i?in Ba?ar?l?y?z" diyen hocalara de?il " ?ampiyon olamad???m?z i?in T?rk Halk?ndan ?z?r Diliyoruz " diyen hocalara ihtiyac?m?z var.
Taraftara k?s?p, onlara hareket ?ekecek futbolculara ihtiyac?m?z yok! O forma alt?nda top auta %99 ??kma ihtimali bile olsa %1 i?in ko?acak top?uya ihtiyac?m?z var.
Bizim i?in Turnuva erken kapand?, umar?m Fatih Terim gibi isimlerde Futboldan ismi silinir ve gider.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016: ?spanya - T?rkiye ( 3-0 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Terim direkt istifa sinyali verdi, adam zaten milli tak?mda durmak istemiyor. Bu kafadaki biriyle turnuvaya gelmek hatayd?
Bir yorum yaz:
-
Ben bu kadar sa?ma bir stil g?rmedim. Ki,nerede ne yap?yor vallahi kafam kar??t?. Volkan Babacan hari? di?er 10 g?revini bilmeden ko?u?turuyor. Koymu? ortaya 5 yumu?ak ispanyaya daveti yapm?? ba?tan zaten.
Yer siyah,g?k beyaz!
Bir yorum yaz:
-
Elendigimize gore ceklere karsi ismail olcay oguzhan ve cenk ilk 11
Ben oguzhan olsam sakatim derim oynamam serefsiz fatos resmen dalga geciyor
Bir yorum yaz:
-
Bo?verin. Hadi biz eyfeli boyayal?m
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Olcayla olmaz bir kez daha ortaya ??kt?, bu adam be?ikta??n 10 numaras? olamaz
Bir yorum yaz:
-
Bence bu bir tek orta saha icin gecerli geri kalanlarini biz abartiyoruz ozellikle de ligimizde oynayan isimleri ne tempomuz var ne fiziksel kalitemiz var rakiplerimize karsi iyi duran hic bir ozelligimiz yokAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence bireysel anlamda gayet kaliteli bir milli tak?m var.
Ama sa?ma sapan bir hoca oldu?u i?in rezil oluyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Utanma T?rkiye imparator diyip trilyonlar d?kt???n statlara ad?n? verdi?in egoist utans?n
?n?m?zdeki sene ?lkece Bu egoistin gs nin ba??nda devlet imkanlar?n? kullanarak Nas?l transferler yapaca??n? ?ampiyonlu?a oynat?laca??n? izleyece?iz.
Bir yorum yaz:
-
Insallah keser bicok kisiyide. Iyi kadro cikarir son mac.
Son sampiyobada da almanya yari finale cikarabilecek en iyi 11 ile cikmisti. Cunku sakatlik ve kartlardan dolayi mecburdu (goril haric).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Normal bi ?lkede ?u tak?m?n hocas? yerden yere vurulur daha da ?lkede hocal?k yapamaz. Bizde adama tek kelime edemiyor kimse
Bir yorum yaz:
-
?uana kadar tak?mlar 2 gol atmaya beceremezken morata kendisi iki gol att?
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Bir yorum yaz:
-
Dedigin arkadaslik vs sonra faydali baska oyuncularin altini oyma , cope kontrat gibi rituellerine donuyor.Aslı Mustafa Yusuf Ayranc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay son vuru?u olsa bizim ligde izleyemeyiz futbol sadece sahada oynanm?yor bunun tak?m ili?kileri oyuncular aras? arkada?l?k gibi fakt?rleri var olcay her ne kadar son vuru?lar? ba?ar?s?z olsada oyunu h?zland?ran tak?m ili?kileri y?ksek olan bir oyuncu her tak?m?n b?yle toparlay?c? oyunc?lara ihtiyac? vard?r
Hic bir basarili kluptede arkadaslik abilik vs geyiklerinin dondugunu sanmiyorum.
Misal sevillada vsrmidir bole konulsr.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: