Aslı Murat G?rel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Terim'in Kaos Futbolunu ?ekmek Zorunda m?y?z?
??k?ş
X
-
Aslı Yusuf Agdere tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1.000 lira maa?la kap? kap? s?rterken Fatih Terim'in 3.5 milyon euro almas?n? i?ime sindiremiyorum. O para ?olu?un ?ocu?un r?zk?ndan ??kar umar?m. Milli tak?m? hak etmeyen baz? oyuncular? Fransa'ya g?t?rd???n i?in kimlerden para ald?ysan git onlar?n yan?nda pe?ke? ?ek. ABV
Yorum Yap
-
Demek ki senelerdir Be?ikta?'l? futbolcular?n neden milli tak?ma al?nmad??? anla??ld?. Y?llad?r s?yl?yordum ama bug?nlerde daha ?ok dillenmeye ba?lad?. Tak?ma al??? her futbolcudan prim ald???n? d???n?yorum. Oran?n ad? milli tak?m de?il. Burada da paray? yediren formay? giyer. Futboldan anlayan bir adam?n ?u iki ma?ta oynatt??? bu adamlar? yanyana koymas? m?mk?n de?il. Paray? ver avrupa pazar?n olu?sun.
Yorum Yap
-
Ya??a bizden b?y?k abilerimiz, ablalar?m?z daha iyi bilirler.
Metin - Ali - Feyyaz gibi bir efsane 3'l? gelmi? midir T?rk Futboluna bilmem. Acaba ka? kez milli oldu bu ??l?. (Feyyaz Be?ikta?'tayken)
?ifo gibi bir futbol ustas?, R?za gibi bir dinamo, Sergen gibi bir sihirbaz, G?khan gibi bir ta? defans, Deli ?bo gibi bir m?cadele ruhu. Ka? kez milli oldu bu adamlar?
Daha ad?n? saymad???m?z bir s?r? ba?ar?l? adam var...
Be?ikta?'tan gidene kadar milli forma y?z? g?remeyenler...
Milli tak?m her zaman lobi tak?m? oldu.
Metin Tekin - 37 Ma?
Ali G?ltiken - 7 Ma? (?aka gibi)
Feyyaz U?ar- 28 Ma? (Ka?? fenerde bilmiyorum.)
Mehmet ?zdilek - 31 Ma?
R?za ?al?mbay - 38 Ma?
G?khan Keskin - 41 Ma?
Sergen Yal??n - 37 ma?
Bu da en ?ok forma giyenler listesi
R??t? Re?ber 120 Hakan ??k?r 112 B?lent Korkmaz 102 Tugay Kerimo?lu 94 Emre Bel?zo?lu 93 Arda Turan 92 Alpay ?zalan 90 Hamit Alt?ntop 82 Tuncay ?anl? 80 Og?n Temizkano?lu 76 Abdullah Ercan 71 O?uz ?etin 70 Nihat Kahveci 69 Fatih Akyel 64 Volkan Demirel 63 Arif Erdem 60 Mehmet Topal 60 Servet ?etin 59 G?khan G?n?l 58 Okan Buruk 56
Yorum Yap
-
?u avrupa ?ampiyonas?ndaki t?m ma?lar? izledim diyemem. Ama duydu?um ve g?rd???m kadar?yla Arnavutluk dahil t?m ?lkeler bizden daha iyi ve sistemli. en dandik tak?m bile bir sistem oturtmu? devlere kafa tutuyor. ?spanya ma??na kadar bizden ba?ka 3 gol yiyen yoktu. herkes iyi defans yap?yor.
ama t?rkiye milli tak?m?n?n ne yapt???na dair en ufak bir yorum yapam?yorum ??nk? 2 ma?ta tek g?zel pozisyon akl?mda kalan Ozzy'nin ispanya ma??nda terse verdi?i past?. Burak Y?lmaz ?k?z? pasa ak?l erdiremedi?i i?in ofsaytta kald?. bunun d???nda bir?ey g?remedim ben.
basit ve aptal bir oyun var . bu kadar
Yorum Yap
Yorum Yap