ke?ke milli tak?m? desteklemeyenler sayfadan uzak dursa yazmasa.. hani onlar? buraya ba?layan nedir anlam?? da de?ilim . gelip burada e?lendiklerini mi san?yorlar ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAaa Cenk Tosun ve O?uzhan ilk 11'de ba?l?yormu? !! ?imdi "?erefsiz Terim"in ?eref Seviyesi 1 t?k da olsa y?kselebildi mi g?z?n?zde ?
Ama Olcay'?, hatta cezal? T?re'yi koysa ondan kral? yoktu de?il mi ?
Ya da ??yle diyelim.. O?uzhan ve Cenk'i ka? dakika sahada tutsa keser sizi ? O zaman destekler misiniz T?RK Milli tak?m?n? ?
"Bug?n O?uzhan ve Cenk'i 11'de g?rmezsem, desteklemem" diyenler san?r?m ?imdi destekleyeceklerdir.. Eh iyi bari say?m?z artm?? oldu.. Allah raz? olsun sizden
Kendinizi kand?rmaktan vazge?in.. B?ylelikle daha objektif bakabilmi? olursunuz.. Desteklemezsin olur biter (bunun da izah? yok bana g?re de hadi ona eyvallah). Ama kalk?p Be?ikta?l?l?k goygoyu yapaca??m diye sa?ma sapan noktalara vard?ran olursa i?i o zaman sarfedilecek c?mlelerden kimse rahats?z olmas?n, gitsin Damal? tak?m? desteklesin..
Al?nmaca g?cenmece yok de?il mi ? Sonu?ta harp de?il, bir spor..
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAaa Cenk Tosun ve O?uzhan ilk 11'de ba?l?yormu? !! ?imdi "?erefsiz Terim"in ?eref Seviyesi 1 t?k da olsa y?kselebildi mi g?z?n?zde ?
Ama Olcay'?, hatta cezal? T?re'yi koysa ondan kral? yoktu de?il mi ?
Ya da ??yle diyelim.. O?uzhan ve Cenk'i ka? dakika sahada tutsa keser sizi ? O zaman destekler misiniz T?RK Milli tak?m?n? ?
"Bug?n O?uzhan ve Cenk'i 11'de g?rmezsem, desteklemem" diyenler san?r?m ?imdi destekleyeceklerdir.. Eh iyi bari say?m?z artm?? oldu.. Allah raz? olsun sizden
Kendinizi kand?rmaktan vazge?in.. B?ylelikle daha objektif bakabilmi? olursunuz.. Desteklemezsin olur biter (bunun da izah? yok bana g?re de hadi ona eyvallah). Ama kalk?p Be?ikta?l?l?k goygoyu yapaca??m diye sa?ma sapan noktalara vard?ran olursa i?i o zaman sarfedilecek c?mlelerden kimse rahats?z olmas?n, gitsin Damal? tak?m? desteklesin..
Al?nmaca g?cenmece yok de?il mi ? Sonu?ta harp de?il, bir spor..
Yorum Yap
-
[QUOTE=Yemliha Engin Tun?;914860]Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHah i?te ben de onu diyorum, gidin H?rvatistan-Damal? tak?m ba?l??? a??n orada T?rk Milli Tak?m?'na s?v?yor musunuz, destekledi?iniz tak?m gol at?nca konvoya m? ??k?yorsunuz, ne yap?yorsan?z yap?n arkada?
Yorum Yap
-
[QUOTE=Merter Erhuy;914864]Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHah i?te ben de onu diyorum, gidin H?rvatistan-Damal? tak?m ba?l??? a??n orada T?rk Milli Tak?m?'na s?v?yor musunuz, destekledi?iniz tak?m gol at?nca konvoya m? ??k?yorsunuz, ne yap?yorsan?z yap?n arkada?
Yorum Yap
-
[QUOTE=Yemliha Engin Tun?;914866]Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHah i?te ben de onu diyorum, gidin H?rvatistan-Damal? tak?m ba?l??? a??n orada T?rk Milli Tak?m?'na s?v?yor musunuz, destekledi?iniz tak?m gol at?nca konvoya m? ??k?yorsunuz, ne yap?yorsan?z yap?n arkada?
Tamam Merter, ba?ar?lar diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermaci nusret'te izleyecek varmi.
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
[QUOTE=Merter Erhuy;914873]Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Tamam Merter, ba?ar?lar diliyorum
O y?zden madem insanlar bunu milliyet?ilikle, vatanseverlikle g?rmeyip futbol s?n?rlar? i?erisinde tutabiliyorlar, (?yle umuyoruz) "Bug?n damal? tak?m? tutuyorum" diyen adam?n "??imizdeki ?rladal?'lar" s?z?ne de al?nmamas? gerekiyor de?il mi ? (?yle umuyoruz).
Bak adam Ana Forum'da ne yazm??: "Fatosa da helal olsun ya iki oyuncumuzu oynatiyor diye be?ikta? a???? ilan edildi muazzam."
Her?ey ne kadar kolay de?il mi ? Trajikomik..
Ben de e?er kalbini k?rd?ysam ?z?r diliyorum senden.. Niyetimi umar?m az da olsa anlatabilmi?imdir
Yorum Yap
Yorum Yap