Ma? ligtvde mi ? ?cretli vermiyorlar in?allah.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kaan Dikici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? ligtvde mi ? ?cretli vermiyorlar in?allah.
Yorum Yap
-
Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaydi T?RK?YEM !! Koy ge? ?rlanda'ya !!
Pardon H?rvatistan'm?? rakibimiz
Yanl??lara susmad???m?z i?in irlandal? da olduk! Koy ge?mi?...
Yorum Yap
-
2008 de bende buradaki bazi arkadaslar gibi milli takimdan sogudum diyordum ama arda isvicreye son dakika golu attiginda kafam odanin tavanina degecekti.bugunde isterse tek bir oyuncumuz bir dk forma giymesin yinede hirvatistani desteklemem.
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaydi T?RK?YEM !! Koy ge? ?rlanda'ya !!
Yorum Yap
-
Milli Tak?m yenerse sevinirim ama yenilirse ?z?lmem. Bunun sorumlusu kibirli sinyor Fatih Terim'dir. Ozan Tufan kim amk gazetesi? Ligin en verimli 12. oyuncusu Cenk Tosun dururken 70 senedir sa??n? solunu kontrol etmeyi ??renemeyip s?rekli ofsayta d??en kab?z Burak'? ilk 11'de d???nmek futbola hakarettir. Alper Potuk niye yok bu tak?mda? Topal'?n yeri orta saha, stoper oynatmak neyin kafas??? ?apkadan tav?an ??kart?p "Ben yapt?m" diye kibirlenecek ya, hadi ??kars?n bakal?m tav?an? da g?relim.
Yorum Yap
-
Sizin gibi ucuz patriyotlar yuzunden insanlar tahrik oluyor.
Ortaya bir laf atiyorsunuz, sonra milletin susmasini bekliyorsunuz.
Bugunku 11 de Cenk ve Oguzhan'i gormezsem birak da ben Irlandali olayim, sen ise her halukarda takimini destekleyen super Turk!
Yorum Yap
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.................volkan..................
gg......topal......balta....caner
..........nuri..........hakan..........
v.?en...........ozi.............arda
...................cenk..................
bence olmas? gereken kadrodur. ama terim sel?uk ve ozandan vazge?mez
Ozan banko oynamal? zaten, yerine oynayacak ba?ka oyuncu yok. Ha, bana kalsa stopere Topal yerine ba?kas?n? oynat?r, Topal'? da Ozan'?n yerine koyard?m.
Yorum Yap
Yorum Yap