Aslı Serkan G?lay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu Calhano?lunu zaman?nda iyiki almam???z yahu, berbat bir futbolcu..
Ben de, bunu be?enmeyen bir ben var?m san?yordum...
bundesliga gibi fiziksel ?st?nl?k taktiksel ?st?nl?k gerektiren bi ligde bu adam nas?l oynuyor ben anlam?yorum. Adam?n ne key pas ?zelli?i var ne topu tutma ?zleli?i var ne ?al?m ?zelli?i var sadece ve sadece hareketli ve duran toplara vurabilme ?zelli?i var.
biliymiyorum liginde izlemiyorum ama fato?un prensleri aras?nda insiyatif alam?yor mu diye d???n?yorum yine ??kam?yorum i?in i?inden.
bu adam ger?ekten b?y?k muamma. Bi muammay? Ozi'ye tercih ediyorsan sen etki alt?ndas?n demektir. O kadar g??l? g?r?nsende birilerinin komutas? alt?ndas?n demektir.
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Cag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?
Sahada ne yapt??? belli olmayan sel?uk 90 dakika durup o?uzhan?, ki o?uzhan top tutup pas yapabilecek tek adamken, bu terimden teknik direkt?r,maalesef milli tak?mdan da cac?k olmaz
Oguzhan topal ortasahasini kurmak icin imporotor olmaya imba seviyede futbolu bilmeye gerek yok. Bu ortasahayi kur etrafina kimi koyarsan koy bu takim oynar. Sistemi bu ikisine kurucaksin nokta.
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Cag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
Bizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?
Bizim hocanin da tutumlarinda carpiklik oluyor. Onu bilmem. Ama bu salak.
1 tane alan kat eden adam yok.
1 tane verkac yapabilecek adam yok.
Sahada buyuyen adam yok. Bi emre mor.
Stoper yok stoper. Cag disi bi futbol.
Ispanya macinsa belki tutar diycex artik. Ama erken acarlarsa ; duman ederler bizi.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Cag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
Ispanya macinsa belki tutar diycex artik. Ama erken acarlarsa ; duman ederler bizi.
Uzun top Cenk'e ?i?ir stoperlerle sava?s?n d?nen topu kapabilirsen kap. Yok b?yle sistem art?k d?nyada,millet tiki takalar false 9 lar felan deniyor. Ben de en ?ok G?khan'? be?endim .
Oyun kalitesi sifir, teknik taktik adina hicbir sey yok takimda. Bu seviyeden cok uzak bi goruntu cizdik, nadir turnuvaya gelen arnatuvluk, letonya tarzi takimlar gibiydik.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Cag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
Uzun top Cenk'e ?i?ir stoperlerle sava?s?n d?nen topu kapabilirsen kap. Yok b?yle sistem art?k d?nyada,millet tiki takalar false 9 lar felan deniyor. Ben de en ?ok G?khan'? be?endim .
Oda patladi 2. Yari.
Heriflerin sag atak cok guclu. Ordan geldiler. Yoksa soldan ayni gucle gelseler orayida acarlardi.
Daha iyi takim adamlar.
Ilk yarida caner aleni bi cenke atmadi. Ki ciddi poz cikabilirdi.
Yorum Yap