Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duygular? bir kenara b?rak?rsak 2 tak?m?n kadrosu itibariyle kesinlike 3 puan alamayaca??m?z bir ma?a ??kaca??z. Tabi futbolda her ?ey var. Ama adaletli, do?ru bir ma? olursa H?rvatlar 3 puan? alacaklard?r.
Belki bir ihtimal 1 puan koparma ?ans?m?z var o ?ans? zorlar?z.
iddaa oynayacaklar iadeli h?rvatistan galibiyetine y?kl? giriyorlar oran 1.47-1.50 civar?... Ciddi mebla oynayanlar i?in de?erli bir oran bu tavsiye ederim.
G?n?l ister evire ?evire yenelim H?rvatistan'? ama hem sistemimizin olmay???, hem kadro i?inde formsuz bir ?ok oyuncunun oynuyor olmas?ndan kaynakl? mucizevi bir sonucun ??kmayaca??n? d???n?yorum.
Ayr?ca H?rvatistan 1.5?st atar de?erlendirilebilir oran 2.30
H?rvatistan win 1.9 oran, legal ?ekilde. Tek ma? oynanabiliyor
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
sokar?m h?rvatlara FORZA T?RK?YE !
Hocadan ?y? m? b?l?cez k?m formda k?m deg?l oneml? olan forma ,arma !
Evet ben daha iyi bilece?imi d???n?yorum. Yar?n 11 ler a??kland???nda Cenk ve Ozzie'yi o 11 de g?rmezsem hele hele Ozzie'yi g?rmezsem yar?n damal? formay? destekleyece?im bu kadar net. Forza Modric,Rakitic,Mandzukic,Srna diyip ge?ece?im.
Adaletin olmad??? yerde anar?ide olur bu tip kar?? tepkiler de.
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
sokar?m h?rvatlara FORZA T?RK?YE !
Hocadan ?y? m? b?l?cez k?m formda k?m deg?l oneml? olan forma ,arma !
Hangi Hoca? Hay?r yani varsa biz de bilelim. ??nk? benim bildi?im sahaya eziklerden olu?an bir 11 s?r?p, ya Allah go?lar?m diyen hocams? bir adam var tak?mda. Hoca de?il bak hocams?. Hocac?kta olabilir. Asl?nda toplamda 2 kelime 12 harf olan ba?ka bir c?mle bunlar?n hepsinden daha iyi a??klar durumu ama konumuz bu de?il.
Sanki bana Fransa'dan kale fethedecekler,futbolla milli m?cadele ne ki g?zel insan slaven bili?in ?z?lmemesi Beyo?lu d?mb??? Terim'in ?z?lmesi dile?iyle,Forza Portekiz
lobicili?in, adamc?l???n oldu?u yerde milli tak?m olmaz...Burak ?z evlad? hadi oldu diyelim ki nefret ediyorum, ama Ozzy'nin oynamamas? net adam kay?rmak, Be?ikta? d??manl???d?r..g?rece?iz...
Yorum Yap