Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Dortmund da ?tt?r?yordu amaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ben bu adami begenmiyorum. Icte oynadiginda daAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterForvet degil ki adam l?w'?n devrimci hoca tripleri i?teAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gotze top class bi forvet degil bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
hem ?zg?ven sorunu yasiyor hem de formda degil bence. Bi de l?w sallad?m da adam aslinda gomezin tr deki micize performansi anca 18 e girer seviyede g?r?yor. Sallanmiyoruz yani pek. Bu gomezin karar almasinda bizim acimizdan handikap mi olur yoksa ayaklari yere mi basar bilemiyorum..
Yorum Yap
-
Biz hollandayi gectikte nolduAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan ?nce Faroe Adalar?'n? ge?ip sonunculuktan kurtulsun elemelerdeAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan olsaymis bu turnuvayida kazanirdi Portekizdeki taktigiyle. Tam onlara gore bir turnuva oluyor..gif)
Yorum Yap
-
Hollanda ?lm?? a?layan? yok abiAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz hollandayi gectikte nolduAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan ?nce Faroe Adalar?'n? ge?ip sonunculuktan kurtulsun elemelerdeAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan olsaymis bu turnuvayida kazanirdi Portekizdeki taktigiyle. Tam onlara gore bir turnuva oluyor..gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Buralara gotze ile geldim ayagi mi acaba.Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDortmund da ?tt?r?yordu amaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ben bu adami begenmiyorum. Icte oynadiginda daAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterForvet degil ki adam l?w'?n devrimci hoca tripleri i?teAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gotze top class bi forvet degil bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
hem ?zg?ven sorunu yasiyor hem de formda degil bence. Bi de l?w sallad?m da adam aslinda gomezin tr deki micize performansi anca 18 e girer seviyede g?r?yor. Sallanmiyoruz yani pek. Bu gomezin karar almasinda bizim acimizdan handikap mi olur yoksa ayaklari yere mi basar bilemiyorum..
Neyse dk soleyin ya ; almanya giricem.
Yorum Yap
Yorum Yap