Edit
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Kendisi yuksek maas aldigi icin katardan kolay kolay gelmez demisti bir turk menajer gecen sene tv de trabzonla adi geciyordu sanirim 4.5 aliyor demisti bonservisi de yuksekmisAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl?n size wiess rahatl?kla alabiliriz ve olcay?n yerine ????r atlat?r bize
Yorum Yap
-
Gs nin oyuncusu lazim.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dzemaili bildi?in olmu? buradayken ?ok dalga ge?mi?tim bu adamla. Yollad?lar m? bunu kiral?k m??
Istiyorlar geri zaten de herif gelmek istemiyor galiba.
Yorum Yap
-
?yide yap?yor napacak bunlara gelip yine ?n libero oynat?r bunlar adam?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin oyuncusu lazim.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dzemaili bildi?in olmu? buradayken ?ok dalga ge?mi?tim bu adamla. Yollad?lar m? bunu kiral?k m??
Istiyorlar geri zaten de herif gelmek istemiyor galiba.
Yorum Yap
-
Milli tak?m?nda hangi pozisyonda oynuyor?Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yide yap?yor napacak bunlara gelip yine ?n libero oynat?r bunlar adam?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin oyuncusu lazim.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dzemaili bildi?in olmu? buradayken ?ok dalga ge?mi?tim bu adamla. Yollad?lar m? bunu kiral?k m??
Istiyorlar geri zaten de herif gelmek istemiyor galiba..gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Bildi?in SosaAslı Faruk Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?nda hangi pozisyonda oynuyor?Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yide yap?yor napacak bunlara gelip yine ?n libero oynat?r bunlar adam?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin oyuncusu lazim.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dzemaili bildi?in olmu? buradayken ?ok dalga ge?mi?tim bu adamla. Yollad?lar m? bunu kiral?k m??
Istiyorlar geri zaten de herif gelmek istemiyor galiba..gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
yanl?z hakikaten her atakta rol? var bu ma?a ?zel midir bilmiyorum, gs den gitti?inden beri ilk defa izliyorum ben
Yorum Yap
Yorum Yap