Almanya'ya rakip olursa Fransa bir de ?talya olur demi?tim; ama ?talya'dan bu performans? beklemiyordum.
Savunma anlay??lar?ndan ?d?n vermeden keyifli futbolda oynad?lar. Helal olsun..
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Almanya'ya rakip olursa Fransa bir de ?talya olur demi?tim; ama ?talya'dan bu performans? beklemiyordum.
Savunma anlay??lar?ndan ?d?n vermeden keyifli futbolda oynad?lar. Helal olsun..
Dikkat etmistim. Sen bu isi biliyorsun abi Italya ya cok dandik bir takima elenir ya da Almanya'ya. Bana oyle geliyor.
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?talya ?ok d?vd? adamlar? ben sempati besleyemiyorum b?yle tak?mlara. Ersun uygular bu takti?i uyuz olurum,kontra yerken indir.
Ben de ayni sekilde. Hic sevmem. Ama her zamanki (ya da son zamanlardaki diyelim) gibi sadece pislik yaparak degil, bu oyun tarzinin gerektirdigi hucumlari da cok iyi yapiyor bu takim. Bu oyunu mukemmele yakin oynadilar bu aksam.
Bir olay daha dikkatimi cekti. Son zamanlarin en genc (tarihlerinin 5. en genc) takimiymis. Oyuna direk yansidi bence. Bu oyun genclerle oynanir. Arka taraf yasli olabilir ama cikislardaki dinamizm ve tempo genc isi. Ihtiyarlarla olmaz
Bel?ika zaten bo? tak?m de?il ki. Kadro kalitesi olarak zaten turnuvan?n en iyi 2 tak?m?ndan biri Almanya ile birlikte.
Yani o bask?y? bu ?talya'ya kurabilecek tak?m say?s? Bel?ika haricinde 2-3'? ge?mez.
Bakma sen Bel?ika'n?n 2-0 yenildi?inde ayn? oyunu ?sve? ya da ?rlanda'ya oynasalard? ?ok rahat 2 gol bulurlard?.
Ama tak?m olma yolunda ?ok eksikleri var, bireysel yetenekleriyle g?t?recekler gibi.
Kim ne derse desin d?nyan?n en iyi futbolcular? hala G?ney Amerika'dan ??k?yor. Bir Messi,Neymar,Suarez yok bu turnuvada,yakla?an bile yok. Ke?ke zay?f tak?mlara serpi?tirseler.
Mesajı göster
Kim ne derse desin d?nyan?n en iyi futbolcular? hala G?ney Amerika'dan ??k?yor. Bir Messi,Neymar,Suarez yok bu turnuvada,yakla?an bile yok. Ke?ke zay?f tak?mlara serpi?tirseler.
Di?er turnuva daha zevkli.
Takir takir oynuyor adamlar.
Mesajı göster
Aslı Ahmet G?rkan ?zl? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
O kupay? da kimse onemsemedi i?te. Gruplarda Brezilya Uruguay elendi ?aka gibi. Bunun ?aresi bence d?nya kupas?n? 2 senede bir yapmak. 4 ?ok fazla. Bizim gibi patates tak?mlar olmamal? turnuvada.
Yorum Yap