?talya ?ok d?vd? adamlar? ben sempati besleyemiyorum b?yle tak?mlara. Ersun uygular bu takti?i uyuz olurum,kontra yerken indir.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya'ya rakip olursa Fransa bir de ?talya olur demi?tim; ama ?talya'dan bu performans? beklemiyordum.
Savunma anlay??lar?ndan ?d?n vermeden keyifli futbolda oynad?lar. Helal olsun..
Yorum Yap
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaz?k oldu bel?ikaya
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?talya ?ok d?vd? adamlar? ben sempati besleyemiyorum b?yle tak?mlara. Ersun uygular bu takti?i uyuz olurum,kontra yerken indir.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBask? yiyince ciddi pozisyonlar verdi ?talyanlar.
Origi harcad? hepsini.
Ba?ka tak?mlar b?yle bask? kurdu?unda affetmezler.
Yani o bask?y? bu ?talya'ya kurabilecek tak?m say?s? Bel?ika haricinde 2-3'? ge?mez.
Bakma sen Bel?ika'n?n 2-0 yenildi?inde ayn? oyunu ?sve? ya da ?rlanda'ya oynasalard? ?ok rahat 2 gol bulurlard?.
Ama tak?m olma yolunda ?ok eksikleri var, bireysel yetenekleriyle g?t?recekler gibi.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim ne derse desin d?nyan?n en iyi futbolcular? hala G?ney Amerika'dan ??k?yor. Bir Messi,Neymar,Suarez yok bu turnuvada,yakla?an bile yok. Ke?ke zay?f tak?mlara serpi?tirseler.
Takir takir oynuyor adamlar.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim ne derse desin d?nyan?n en iyi futbolcular? hala G?ney Amerika'dan ??k?yor. Bir Messi,Neymar,Suarez yok bu turnuvada,yakla?an bile yok. Ke?ke zay?f tak?mlara serpi?tirseler.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?rkan ?zl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim ne derse desin d?nyan?n en iyi futbolcular? hala G?ney Amerika'dan ??k?yor. Bir Messi,Neymar,Suarez yok bu turnuvada,yakla?an bile yok. Ke?ke zay?f tak?mlara serpi?tirseler.
Yorum Yap
Yorum Yap