Az once belcikanin pozisyonda efsaneydi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Mac cok saglam basladi. Boyle bastirirlarsa baya gol olur
Az once belcikanin pozisyonda efsaneydi
-
Bro para + cl + women ahsjsjahahshsAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster35 milyon pounda satt???m?z? bir an i?in kabul edelim hadiAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma iyi performans sergilesin bana yeterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bel?ika elek eder bunlar?.
Sadio Mane Liverpool'a gitmeseydi direk sat?p al?rd?k
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ama adam niye bize gelsin yahu
Bir yorum yaz:
-
35 milyon pounda satt???m?z? bir an i?in kabul edelim hadiAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma iyi performans sergilesin bana yeterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bi final yaps?n da portekiz okutal?m Quaresma'y? 25-30'a ?in'eAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ters totem yapay?m dedim Polska kazans?n diye, olmad?
Ama adam niye bize gelsin yahu
Bir yorum yaz:
-
Quaresma iyi performans sergilesin bana yeterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bi final yaps?n da portekiz okutal?m Quaresma'y? 25-30'a ?in'eAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bi final yaps?n da portekiz okutal?m Quaresma'y? 25-30'a ?in'eAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lla biri tutana kadar yazacakt?n dimi adkawdkjhasjdAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCigano bitirir
Bir yorum yaz:
-
Zaten biz romantiklikten kaybediyoruz, bize de b?yle oyuncular laz?m ama i?te malum direk topla??p hede h?d? yapanlar ??k?yorAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryalniz pepe de sevimsiz,cirkef falan da cok ust duzey stoper,izlerken zevk veriyor stili bi de
Bir yorum yaz:
-
yalniz pepe de sevimsiz,cirkef falan da cok ust duzey stoper,izlerken zevk veriyor stili bi de
Bir yorum yaz:
-
twitterda okudum tam i?imdeki ge?en l
simdi tribunde olup millete bizim tak?mda oynuyo demek vard?
Bir yorum yaz:
-
??yle bi final yaps?n da portekiz okutal?m Quaresma'y? 25-30'a ?in'eAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lla biri tutana kadar yazacakt?n dimi adkawdkjhasjdAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCigano bitirir
Bir yorum yaz:
-
Yukar?da biri demi?, bi taraf CL di?er taraf EuroLeague diye.
Ma?? izlerken benzer ?eyler d???nd?m.
Almanya'n?nma?? olsa da, futbol izlesek..
Bir yorum yaz:
-
Oyun hata olmasin diye dengeli oldu sonlara dogru ama girdikten sonra daha etkili olabilirdi bizim cigano..
Bir yorum yaz:
-
Quaresma penalt? noktas?na gitti?inde bakamad?m. Neyseki att?...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lla biri tutana kadar yazacakt?n dimi adkawdkjhasjdAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCigano bitirir
Bir yorum yaz:
-
G?rd?n?z mu? Quaresma ayri yerde Ronaldo ayri yerde seviniyordu. Ronaldo b?y???n? bildi, Quaresma'mizin yanina gitti. Ne mutlu ki senin gibi bir oyuncuya sahibiz !!!
Bir yorum yaz:
-
Q7 vs Super Mario finali geliyor.
SM-A700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: