Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
@Merter
Ashley Williams gibi bir ruh, bir kaptan, bir tas stoper, standart bir sol bek ve iyi bir kaleci aldik mi 85 puan yapip 30. haftada sampiyon oluruz.
Onumuzdeki sezon icin eksik yerlerimizi kapatirsa benim hesabim bu : 27 Galibiyet= 81 puan + 4 beraberlik = 85
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelcika ayni biz, stoper ve sol bek eksigi kabak gibi ortaya cikti.
Savunmada 2 saglam adam olmadigi zaman turnuvadan da olursun sampiyonluktan da.
Ayn? ?eyi d???nd?m. Bu ??p top?ular? rotasyona bile sokmayacaks?n. ?ki tanesi koca turnuvay? bitirdi i?te yaz?k. Gs'de donuna dolduran Denayer'in ne i?i var turnuvada? Gerekirse sistem de?i?tiririm yine almam kadroya.
Kalecimiz yok, sol bekimiz mental olarak cok geri, stoperlerimiz cok kotuydu ama biz Rhodolfo'nun sakatligindan sonra bu coplerle hem de stadsiz sampiyon olduk! Besiktasimiz hakikaten cok buyuk, hocanin katkisi da es gecilmez, sistem oynadi ve soke soke aldi sampiyonlugu. Gol yememek hakkaten cok onemli, butun macin gidisatini bir yenilen gol degistiriyor. Bizim 0-0 goturdugumuz her mac ilerde Sosa-Ozzy'nin cozecegi matematige bakar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelcika ayni biz, stoper ve sol bek eksigi kabak gibi ortaya cikti.
Ayn? ?eyi d???nd?m. Bu ??p top?ular? rotasyona bile sokmayacaks?n. ?ki tanesi koca turnuvay? bitirdi i?te yaz?k. Gs'de donuna dolduran Denayer'in ne i?i var turnuvada? Gerekirse sistem de?i?tiririm yine almam kadroya.
Kalecimiz yok, sol bekimiz mental olarak cok geri, stoperlerimiz cok kotuydu ama biz Rhodolfo'nun sakatligindan sonra bu coplerle hem de stadsiz sampiyon olduk! Besiktasimiz hakikaten cok buyuk, hocanin katkisi da es gecilmez, sistem oynadi ve soke soke aldi sampiyonlugu. Gol yememek hakkaten cok onemli, butun macin gidisatini bir yenilen gol degistiriyor. Bizim 0-0 goturdugumuz her mac ilerde Sosa-Ozzy'nin cozecegi matematige bakar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelcika ayni biz, stoper ve sol bek eksigi kabak gibi ortaya cikti.
Bir yorum yaz:
-
Belcika ayni biz, stoper ve sol bek eksigi kabak gibi ortaya cikti.
Bir yorum yaz:
-
galler haz?rl?k ma?lar?ndan beri favorimdi turnuvada..bel?ika'y? da yakalad??? muhte?em jenerasyonla kupa adaylar? aras?nda g?r?yordum..hatta 2.ma?lar sonras?nda yazm??t?m galler-bel?ika finali ?ok iyi olur diye k?smet ?eyrek finalmi?..sonu? olarak g?zel ma?t? galler kazand?..portekiz-galler e?le?mesinin galibi ?ampiyon olur benden demesi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence bu ?talya kar??s?nda hi?bir tak?m favori de?il
Yar?n kartlar a??k 50-50 ?anslar..
Bir yorum yaz:
-
Galler'in oyun anlay??? ?a? d???..
2.yar?y? izledim,10 ki?i defans,kap?p ald???n? kontra..Sonra 3 gol..Sistemli,organize bi atak olmaz m? ya?? Yunanistan'?n yapt??? gibi full defans,kontra gol ile ?ampiyon olmak isterler ama kal?c? olamazlar..Ben sevmiyorum b?yle oyun anlay??lar?n?..
Her daim Be?ikta?...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence bu ?talya kar??s?nda hi?bir tak?m favori de?il
Tabi Futbolcularda b?yle ?ekingen kal?rsa, ?talya al?r.
Ben duygusall?ktan ?t?r? Almanya - Portekiz finali bekliyorum ama a??k?as? oynad??? futbolla hak eden tak?m ?talya. Ta? gibiler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBel?ika [emoji117] abarti [emoji106]
Bir yorum yaz:
-
Bence bu ?talya kar??s?nda hi?bir tak?m favori de?il
Bir yorum yaz:
-
Yar?n final oynanacak xaten...
G?n?l ister ki Galler ?zlanda finali, nam?mk?n
Bir yorum yaz:
-
Portekiz rezil bir futbolla ve hi? hak etmeyerek finale y?r?yor. Bu nas?l bir adalet yahu..
Bir yorum yaz:
-
Adamlar bisey oynuyorlar kar??l???n? da aliyolar
3-5-2 dikine h?zl? ??k?yorlar merkezleri kuvvetli bale farkl? bi rolde filan
Bi sistemleri planlar? var
Gruptan ciksak eleriz diyodu bide bas?n
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: