Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Euro 2016 Grup Kar??la?malar?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    @Merter

Ashley Williams gibi bir ruh, bir kaptan, bir tas stoper, standart bir sol bek ve iyi bir kaleci aldik mi 85 puan yapip 30. haftada sampiyon oluruz.

Onumuzdeki sezon icin eksik yerlerimizi kapatirsa benim hesabim bu : 27 Galibiyet= 81 puan + 4 beraberlik = 85
    Herkes bunlar? diyor ama herifler inatla Fabri al?yor.

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    @Merter

Ashley Williams gibi bir ruh, bir kaptan, bir tas stoper, standart bir sol bek ve iyi bir kaleci aldik mi 85 puan yapip 30. haftada sampiyon oluruz.

Onumuzdeki sezon icin eksik yerlerimizi kapatirsa benim hesabim bu : 27 Galibiyet= 81 puan + 4 beraberlik = 85

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Belcika ayni biz, stoper ve sol bek eksigi kabak gibi ortaya cikti.

Savunmada 2 saglam adam olmadigi zaman turnuvadan da olursun sampiyonluktan da.

Ayn? ?eyi d???nd?m. Bu ??p top?ular? rotasyona bile sokmayacaks?n. ?ki tanesi koca turnuvay? bitirdi i?te yaz?k. Gs'de donuna dolduran Denayer'in ne i?i var turnuvada? Gerekirse sistem de?i?tiririm yine almam kadroya.
    Bizim sampiyonluk, donup bakildiginda hakikaten mucize.

Kalecimiz yok, sol bekimiz mental olarak cok geri, stoperlerimiz cok kotuydu ama biz Rhodolfo'nun sakatligindan sonra bu coplerle hem de stadsiz sampiyon olduk! Besiktasimiz hakikaten cok buyuk, hocanin katkisi da es gecilmez, sistem oynadi ve soke soke aldi sampiyonlugu. Gol yememek hakkaten cok onemli, butun macin gidisatini bir yenilen gol degistiriyor. Bizim 0-0 goturdugumuz her mac ilerde Sosa-Ozzy'nin cozecegi matematige bakar.
    Benim fikrim hoca farkl? olsa ?ampiyon olamazd?k.

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Ayn? ?eyi d???nd?m. Bu ??p top?ular? rotasyona bile sokmayacaks?n. ?ki tanesi koca turnuvay? bitirdi i?te yaz?k. Gs'de donuna dolduran Denayer'in ne i?i var turnuvada? Gerekirse sistem de?i?tiririm yine almam kadroya.
    Bizim sampiyonluk, donup bakildiginda hakikaten mucize.

Kalecimiz yok, sol bekimiz mental olarak cok geri, stoperlerimiz cok kotuydu ama biz Rhodolfo'nun sakatligindan sonra bu coplerle hem de stadsiz sampiyon olduk! Besiktasimiz hakikaten cok buyuk, hocanin katkisi da es gecilmez, sistem oynadi ve soke soke aldi sampiyonlugu. Gol yememek hakkaten cok onemli, butun macin gidisatini bir yenilen gol degistiriyor. Bizim 0-0 goturdugumuz her mac ilerde Sosa-Ozzy'nin cozecegi matematige bakar.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kemal Işık
    yanıtladı
    galler haz?rl?k ma?lar?ndan beri favorimdi turnuvada..bel?ika'y? da yakalad??? muhte?em jenerasyonla kupa adaylar? aras?nda g?r?yordum..hatta 2.ma?lar sonras?nda yazm??t?m galler-bel?ika finali ?ok iyi olur diye k?smet ?eyrek finalmi?..sonu? olarak g?zel ma?t? galler kazand?..portekiz-galler e?le?mesinin galibi ?ampiyon olur benden demesi..

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bence bu ?talya kar??s?nda hi?bir tak?m favori de?il
    Yar?n kartlar a??k 50-50 ?anslar..
    Wehrmacht art?k zor durdurulur. Pis intikam alacaklar.

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    Galler'in oyun anlay??? ?a? d???..
    2.yar?y? izledim,10 ki?i defans,kap?p ald???n? kontra..Sonra 3 gol..Sistemli,organize bi atak olmaz m? ya?? Yunanistan'?n yapt??? gibi full defans,kontra gol ile ?ampiyon olmak isterler ama kal?c? olamazlar..Ben sevmiyorum b?yle oyun anlay??lar?n?..

Her daim Be?ikta?...

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Almanlar?n en ?ekindi?i tak?m, ?anslar?n?n tutmad???n? s?yl?yorlar ve 2006 idi san?r?m elenmi?lerdi. Onun korkusu var.
    Tabi Futbolcularda b?yle ?ekingen kal?rsa, ?talya al?r.

Ben duygusall?ktan ?t?r? Almanya - Portekiz finali bekliyorum ama a??k?as? oynad??? futbolla hak eden tak?m ?talya. Ta? gibiler.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bel?ika [emoji117] abarti [emoji106]
    De?il. Defansta ?ok adam eksikti ?st?ne d?n sol bek sakatland?. Arka taraf ??kt?

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ali Tufan Soydan
    yanıtladı
    Yar?n final oynanacak xaten...

G?n?l ister ki Galler ?zlanda finali, nam?mk?n

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Portekiz rezil bir futbolla ve hi? hak etmeyerek finale y?r?yor. Bu nas?l bir adalet yahu..

Bir yorum yaz:

• Bedri Ağbaba
    yanıtladı
    Adamlar bisey oynuyorlar kar??l???n? da aliyolar
    3-5-2 dikine h?zl? ??k?yorlar merkezleri kuvvetli bale farkl? bi rolde filan
    Bi sistemleri planlar? var
    Gruptan ciksak eleriz diyodu bide bas?n

LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X