Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
En son düzenleyen Atanur Mehmet Demir; 03-07-2016, 04:48.
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDur kalk yapanlar genelde ka??rd?.
Hi?biri bi demba ba de?il [emoji13]
Bu arada kaleci faktorunu bir kez daha gozumuze soktu bu mac. Ben bu kadar tedirgin penaltilar ilk defa goruyorum. Kaleciden korkacak penalti atan adam. Hepsi korktu, hepsi imkansiza vurmaya calisti. Ve bu durum sadece penalti icin gecerli degil. Her vurusta adam diyecek ki "ben bu topu imkansiza vurmazsam kaleci tutar" ve o topa vuramayacak. Ama senin kalende hep kovalar oldugu icin adamlar o kadar rahat vuruyor ki hep hayatlarinin golunu bize atiyorlar. Cenk mesela o kadar kotu kaleci ki onune gelen vuruyor ve topu doksana asiyor. Ayni sey Tolga icin de gecerli. Donk hayatinin sutunu cekti ama kalede Muslera olsa o vurusu yapabilecekmiydi ?
Bunu goremiyorlar mi ben anlamiyorum valla. Yillardir bir tane kaleci goremedik gitti.
Yorum Yap
-
Aslı Murat G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m olarak ne kadar haketmesekte ?rlanda Cumhuriyeti'ne yatan ?ikeci pislik ?talyanlara ders olmu?tur. Beter olun ?ikeciler
Yorum Yap
-
Portekiz'in, Danimarka'ya kaybetmemesi, Litvanya'n?n Slovenya'dan puan almas?, Slovakya'n?n L?ksemburg'u yenmesi, Polonya'n?n ?rlanda'y? yenmesi, ?spanya'n?n Ukrayna'y? yenmesi ve Kazakistan'?n da Letonya'y? yenmesi sonucu turnuvaya kat?lm?? milli tak?m?n taraftar? 3 g?n sonra ?spanya'yla son 16 ma??na ??kacak ve liderli?i garantilemi? tak?m? ?ikecilikle su?luyor.
Sorun tam burada ba?l?yor ama galiba baz?lar?na 'b?y?k resmi' g?rmek daha tatl? geliyor.
Yorum Yap
-
Ha ha, ?talya mi ?ikeci? Adamlar senin yoklar? oynad???n, ruhsuzca sahan?n i?inden maci izledi?in, Prim kavgasi icin Milli Formayi sattigin ilk 2 maci Kazanip, GARANTILEDILER.
Dinlenerek ??kt?klar? Ispanya'ya kar?? Muhte?em oyunla, muhte?em bir galibiyet ald?lar.
?ekirge bir s??rar, iki s??rar. Kendi kaderini kendin belirlersin.
Benim Final aday?m daha ?nce de s?yledi?im gibi : Quaresma vs Gomez 'dir.
Yorum Yap
-
Ayr?ca Penalt?lardaki en b?y?k psikolojik etmen KALECIYDI. MAKALE yazilir bu konuyla ilgili.
Ben evde otururken bile bu tedirginli?i hissedip " Buffon veya Neuer'e kar?? penalt? atmak istemezdim" dedim.
Cidden B?y?k kaleciler, karsilarinda d?nya y?ld?zlar? ama Bu y?ld?zlar bile tedirgin.. Hele de Buffon'a kar??. K??eleri bildi, birazda ?ans olsa..En son düzenleyen Yi?it Gelir; 03-07-2016, 04:46.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya kupayi alirsa dunya kupasina direk katilma hakki kazaniyoruz yazmis biri. Butun takimlar grup elemelerine girmiyormu ya ?
Yorum Yap
-
Aslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zlanda'n?n bu ma?ta elek olaca??n? s?ylemi?tim, asl?nda korkuyordum bundan
Galiba ger?ek olacak
Yorum Yap
Yorum Yap