D?n Almanya ma??ndan belliydi s?k?nt? olaca?? zaten. Normal ?artlarda 6 0 bitmesi gereken bir ma?t?,ama hata Fatih'in. Terim giderken kafada ?spanya ma??na 0 yazm?? ?ek ma??na 3 H?rvat ma??na 1. Korktun kanat oynatmad?n orta saha doldurdun ne oldu? Ayr?ca buraya kadar geldiysek kazak oyuncuya,H?rvat ma??nda direklerle ve ?spanya ma??nda Del Bosque ve ?niesta'n?n merhametiyle geldik. Adam geri ?ekti tak?m? ?niesta o g?n 3:0 dan sonra ka? tane pozisyonda defansa ?evirdi topu.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
https://twitter.com/Microphe/status/745745514935656448
kuzey irlanda s?rf ?u trib?nle bile bizden daha ?ok hakettiler.
belki g?rm???n?zd?r daha ?nce
ben d?n ak?am g?rd?m video yu. ?ok ?ok ?ok iyi omu?.
bizde bunun bi versiyonunu yapmal?y?z.
trib?nler harika g?r?n?yor
enerjik ve herkesin bildi?i bi m?zik
Yorum Yap
-
?talya'ya k?zmaya da hakk?m?z yok, her koyun kendi baca??ndan as?l?r. Adamlar as kadro ??k?p, garantilemi?ken bir adamlar? sakatlansa ne olacakt??
Turnuvan?n iyi ekiplerinden birine sahipken ( al?nmayanlar dahil, yani daha iyi kurulabilirdi ), Fatih Terim Egosu ve para i?in vatan?n? satanlar y?z?nden turnuvadan elendik.
?rlanda'da bu turnuvaya en fazla renk katan ekibi olmu?tur TARAFTARIYLA.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://twitter.com/Microphe/status/745745514935656448
Hatta ingilterede sarkisi bile yapilmis ve haftalardir 1 numaradaydi, avrupa sampiyonasi oncesi buyuk patlama yapti ingiltere - rusya maci devre arasinda stadda sarkisi bile calinmisti
Turnuvanin en populer ismi ne iniesta, ne payet ne ronaldo, 1 dakika sure bile almayan will grigg
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://twitter.com/Microphe/status/745745514935656448
Hatta ingilterede sarkisi bile yapilmis ve haftalardir 1 numaradaydi, avrupa sampiyonasi oncesi buyuk patlama yapti ingiltere - rusya maci devre arasinda stadda sarkisi bile calinmisti
Turnuvanin en populer ismi ne iniesta, ne payet ne ronaldo, 1 dakika sure bile almayan will grigg
tezzahurat acaip tutmu?
wigan kul?b? de elemana kombine vermi?.
daha sonra kuzey irlandal?lar s?yledi.
ama ben ?ok fazla be?endim.
bide herkesin bildi?i bi ?ark? oldu?undan
dillerden d??mez emin ol
yat?yorum will grigg s on fire kalk?yorum will grigg s on fire
dilime fena doland?
birinin ??k?p bunu bize uyarlamas? laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUEFA, ?talya-?spanya son 16 ma??na C?neyt ?ak?r'? atam??. Bu turun en kritik ma?? bence.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUEFA, ?talya-?spanya son 16 ma??na C?neyt ?ak?r'? atam??. Bu turun en kritik ma?? bence.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUEFA, ?talya-?spanya son 16 ma??na C?neyt ?ak?r'? atam??. Bu turun en kritik ma?? bence.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUEFA, ?talya-?spanya son 16 ma??na C?neyt ?ak?r'? atam??. Bu turun en kritik ma?? bence.
?talya'n?n elendi?i her senaryoda(ki turu ge?me ihtimalleri yok) ?ak?r i?in intikam ald? diyecekler.
Hatta sadece ?talya bas?n?nda de?il, b?t?n Avrupa'da mevzu olabilir.
Yorum Yap
Yorum Yap