bu macin 1-0 bitmesi futbola ihanettir..kaleci de kurtardi ama almanlar da cok kacirdi ya..3-0 skor tahminim vardi,bize de yariyordu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kimmichi begendim. Beke evrildi herif. Lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer siyah,g?k beyaz!
Eksik oldugu konularda gelistirilmiyecek seyler degil.
Millet ne adamlar cikariyor yahu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFato? ilk iki ma??n faturas?n? O?uzhan ile Hakana kesmi?.
Ozan ilk 11 ve yan pas ustasi selcuk da
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFato? ilk iki ma??n faturas?n? O?uzhan ile Hakana kesmi?.
Ozan ilk 11 ve yan pas ustasi selcuk da
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kimmichi begendim. Beke evrildi herif. Lol
Yer siyah,g?k beyaz!
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kimmichi begendim. Beke evrildi herif. Lol
Yer siyah,g?k beyaz!
Yer siyah,g?k beyaz!
Biz rode falan kovaladiydik gecen yil yada umitlendiydik ya Bunu aldilardi o sira iste iskarta hesabi. Nasil ucuyormusuz haddi yok.
Yorum Yap
-
?ki tak?m da 1-0'a raz?yd?. Almanya ?nde bask? kursa da bunalt?c? yo?unluk sergilemedi. Kaleciden d?nen top, ?ok yan tarafa gelmi?ti. Ona ra?men kafas?n? vurabildi, tutmad?. Bir pozisyonda da ayak ucu ile dokunacakt?, yeti?emedi. Ancak son dakikadaki pozisyonda atabilirdi. Onu ka??rmamas? gerekirdi.
?ki tak?m da istedi?ini ald?. ?lerde Gomez'in olu?u, rakibin 2-3 defans oyuncusunu yerlerine sabitledi. Tek ba??na bu bile b?y?k bir etkidir. L?w, bunu g?r?nce art?k vazge?mez Gomez'den. Art?k sat?l?rsa da kal?rsa da biz karl? ??kar?z.
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDo?ru s?yleyin, kim gol atmas?n diye dua ediyor
Kal?rsa, sa? ba? yolduraca??n? d???n?yorum, ki bir?ok ma?ta oldu o olay.
Dedi?im gibi, genel anlamda ben de be?endim, ama EURO2016 gaz? vard? sanki.
Gomez al?nd???nda Almanlar?n sevmedi?ini , yetene?inin s?n?rl? oldu?unu, milli tak?m? kaybetti?ini, cok ele?tiri ald???n?, Ve T?rkiyede de ciddi bir performans g?steremeyece?ini yanl?? hat?rlam?yorsam yine sen belirtmi?tin. Gomez ritmini buldu, gol kral? oldu, milli tak?ma yeniden y?kseldi vs..
?imdi ise "Gomez ?ampiyonaya gitmek ad?na g?sterdi bu performans?n?, seneye ?ok ?ey beklememek gerek " arg?man? ile ele?tiriyorsun.???? Ba?ta da belirttigim gibi dikkatimi ?ekti?i i?in yazay?m dedim yanl?? anlama.
Umar?m kal?r da seneye yine utand?r?r seni.????
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhahaha o nas?l bir "Sieeeerrrrggttt Vuru?" demekii ya Erdo?an Ar?kan m? bu ?atalla?t? m? ne oldu sesi
https://twitter.com/tribundergi/stat...11069892141056
Ahahahahaha
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhahaha o nas?l bir "Sieeeerrrrggttt Vuru?" demekii ya Erdo?an Ar?kan m? bu ?atalla?t? m? ne oldu sesi
https://twitter.com/tribundergi/stat...11069892141056
Ahahahahaha
--> ▪??▫??? A M P ? Y O N ▫??▪??<--
Yorum Yap
-
Gruplardan cikarsak Fransa'nin muhtemel rakipleri icinde oluyoruz. Fransiz televizyonunda eski futbolcular yorum yapiyorlar kimler gelebilir diye. Eski milli futbolcu, ermeni asilli Djorkaeff "haketmediler, bir galibiyet alip gruptan mi cikilirmis " diyor. A be dumbuk, zaten iki galibiyeti olan grup lideri olarak cikiyor. Dunyada heralde spor yorumcusu olmak icin -50 IQ kriteri var.
Yorum Yap
Yorum Yap