Almanya kapal? savunmalar nas?l a??lmal? diye ders veriyor resmen...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYahu niye gitsin Gomez. ?ok ?yle aman aman teklif gelmedik?e bi yere gitmez. Tad?n? ??kar?n golc?m?z d?kt?r?yor.
2) Bizimkiler para vermek istemiyorlar. Almazlar Gomez'i.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYahu niye gitsin Gomez. ?ok ?yle aman aman teklif gelmedik?e bi yere gitmez. Tad?n? ??kar?n golc?m?z d?kt?r?yor.
2) Bizimkiler para vermek istemiyorlar. Almazlar Gomez'i.
ha alacak adam Gomez'i bu sezon Be?ikta?'ta da izlemi?tir zaten. ?ampiyonaya bakmaz al?r.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterM?ller... Ne g?zel bir adamd?r..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterM?ller... Ne g?zel bir adamd?r..
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterM?ller... Ne g?zel bir adamd?r..
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Gomez gitse n'olur? Aylar ?nce dedi?imin arkas?nday?m, muhtemelen seneye de hat?rlataca??m kal?rsa.
Ben de Gomez'den memnundum, ama bana kal?rsa bu performans?n?n %70'ini EURO2016 iste?ine ba?lamak laz?m.
Kendisi tabiiki de kaliteli bir golc? ama bu h?rs ve iste?i seneye kalmaz ve sa? ba? yoldurtur bence.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterM?ller... Ne g?zel bir adamd?r..
Bana iddaa deme aklima Ronaldo geliyor
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez gitse n'olur? Aylar ?nce dedi?imin arkas?nday?m, muhtemelen seneye de hat?rlataca??m kal?rsa.
Ben de Gomez'den memnundum, ama bana kal?rsa bu performans?n?n %70'ini EURO2016 iste?ine ba?lamak laz?m.
Kendisi tabiiki de kaliteli bir golc? ama bu h?rs ve iste?i seneye kalmaz ve sa? ba? yoldurtur bence.
Yorum Yap
Yorum Yap