Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFransa tak?m?nda siyahi oyuncu dolu san?rs?n ?lke siyahi bir ka?tane beyaz var. Trib?nlere bak?yorsun birtane siyahi seyirci g?rmedim daha.nas?l i? ??zemedim.
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Futbolla ilgilenen siyahi insanlar?n hepsi ilk 11demi ba?ka futbolla ilgilenen trib?nde olan adam yokmu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ali ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFransa tak?m?nda siyahi oyuncu dolu san?rs?n ?lke siyahi bir ka?tane beyaz var. Trib?nlere bak?yorsun birtane siyahi seyirci g?rmedim daha.nas?l i? ??zemedim.
Bir yorum yaz:
-
Griezmann iyi futbolcu vesselam... Top s?rmesi h?z? muazzam
Bir yorum yaz:
-
Fransa tak?m?nda siyahi oyuncu dolu san?rs?n ?lke siyahi bir ka?tane beyaz var. Trib?nlere bak?yorsun birtane siyahi seyirci g?rmedim daha.nas?l i? ??zemedim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Bu arada ?zlanda 2. Yar?ya ??kmas?n bu ne eziklik
kul?p payet'e 15 milyon Euro verebilecekti o ald?rmad?
100 bin Euro i?in 1 ay transfer geciktiren kul?b?n 15 milyon Euro bonservisi olan adam? alamamas? bilicin su?u
?ok biliyorsun her?eyi
Bir yorum yaz:
-
En iyilerden olmak i?in sonu? laz?m griezman da var o
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Bir yorum yaz:
-
Fransizlar 3-0 in gol sevincini yasarken nede olsa devre arasi oldu diye tuvalete gittim ne ara 4u atmis vicdansizlar.. Forumdan ogrendim 4uncu golu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Ben ole hatirliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Izlamda macaristan haricinde hep kopuk oynayan takimlara karsi oynadi.
Direndi ve basarili oldu.
Derli toplu ve iyi takima karsi psikolojik ucarilikta ciktiklari macta handikap yemeleri normal. 4 biraz sbarti oldu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: