Turk Futbolun Kara Lekesi aziz y?ld?v?m
Bu ?erefyoksunu herkes iyi tan?r bunun daha ?nceki pis i?leri herkes iyi bilir yanliz ben en son yapt?gi pislik i?lerinden Bahsetmek istedim ve olasi b?r skandal i?in uyar?m? yapmak istedim .
- Derbiyi Ertelemek istedi?i tarihe Ayarlamak
- Tff s?z verdi Tehdidi
- Gokhan G?n?l dop?ng olayini ?rtbas etmek ve de oyuncusuna ?antaj yapmak.
- Kendi Ma?ina ve Rak?pleri ma?inda isted?g? ?ekilde hakem ayarlamak .
- Medyadaki k?peklerine Be?ikta?'a saldir emri
- Ilhan k?pekoglu ile Gazeteci Tehdit etmeler .
- TFF nin fikst?r de?i?tirme olayi malum Fener Konya ile ?k? zorlu ma? oynayacak
- Ve ?imdiden a?iklanmi? bir basin toplant?s? ( konu?ursam yer yerinden oynar takt??? )
Harcadigi milyonlara ra?men stadsiz Be?ikta??n Lider olmas? Bu k?pe?in olduk?a zoruna gidiyor Taraftarlar?da hortumla? malum gaz alacak ?imdi .
Guntekin abimiz dedi?i gibi futbolu sahada degil saha di?inda ta??mak istiyor Azize y?ld?v?m
Aman Dikkat Yonetim
Bu ?erefyoksunu herkes iyi tan?r bunun daha ?nceki pis i?leri herkes iyi bilir yanliz ben en son yapt?gi pislik i?lerinden Bahsetmek istedim ve olasi b?r skandal i?in uyar?m? yapmak istedim .
- Derbiyi Ertelemek istedi?i tarihe Ayarlamak
- Tff s?z verdi Tehdidi
- Gokhan G?n?l dop?ng olayini ?rtbas etmek ve de oyuncusuna ?antaj yapmak.
- Kendi Ma?ina ve Rak?pleri ma?inda isted?g? ?ekilde hakem ayarlamak .
- Medyadaki k?peklerine Be?ikta?'a saldir emri
- Ilhan k?pekoglu ile Gazeteci Tehdit etmeler .
- TFF nin fikst?r de?i?tirme olayi malum Fener Konya ile ?k? zorlu ma? oynayacak
- Ve ?imdiden a?iklanmi? bir basin toplant?s? ( konu?ursam yer yerinden oynar takt??? )
Harcadigi milyonlara ra?men stadsiz Be?ikta??n Lider olmas? Bu k?pe?in olduk?a zoruna gidiyor Taraftarlar?da hortumla? malum gaz alacak ?imdi .
Guntekin abimiz dedi?i gibi futbolu sahada degil saha di?inda ta??mak istiyor Azize y?ld?v?m
Aman Dikkat Yonetim
Yorum Yap