R?za ?al?mbay Be?ikta?'a h?rsland?rd?g? gibi Aykut Kocaman b?yle H?rsland?rmaz Konya'y? benim umudum yok ?unuda s?yleyim R?za bu hafta Akhisardan 3 tane yer
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
R?za ?al?mbay Be?ikta?'a h?rsland?rd?g? gibi Aykut Kocaman b?yle H?rsland?rmaz Konya'y? benim umudum yok ?unuda s?yleyim R?za bu hafta Akhisardan 3 tane yer
Fb konyay? yenerse ve pa?ada akhisara yenilirse r?za hoca b?y?k ihtimal a??l??a gelemez
gelirsede tepkilere maruz kalabilir
bu sonu?lar ??karsa ben dahil ?o?u ki?i tepki g?sterebilir
Aslı Cemil Tasci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Fb konyay? yenerse ve pa?ada akhisara yenilirse r?za hoca b?y?k ihtimal a??l??a gelemez
Zaten maclari pazartesi herturlu gelmez acilisa Riza efendi
Aslı Cemil Tasci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Arkada?lar Konya'n?n ileri gelen bir b?y??? ile konu?tum.
Yat?? olay? falan kesinlikle kabul etmiyorlar.
Biletlerin t?kendi?ini ve stad?n tamamen dolu olaca??n? o atmosferde Fener'in kazanmas?n?n zor oldu?unu s?yledi.
Kocaman yat?? konusunda futbolcular? nas?l ikna eder bilmiyorum ama bunlar ba?ak?ehir deplasman?na gidecek
emre arac?l??? ile futbolculara prim felan bi?eyler da??t?rlar ona dikkat etmek laz?m. As?l zor deplasmanlar? ba?ak?ehir.
Aslı Aykut Sabuncu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Kocaman yat?? konusunda futbolcular? nas?l ikna eder bilmiyorum ama bunlar ba?ak?ehir deplasman?na gidecek
emre arac?l??? ile futbolculara prim felan bi?eyler da??t?rlar ona dikkat etmek laz?m. As?l zor deplasmanlar? ba?ak?ehir.
Ba?ak?ehir ma?? Mersin ma??ndan daha garanti bunlar?n.
Bizim taraftar cok mu saf arkada? ya da ben cok mu paranoyak bir taraftarim , Riza bizden 5 puan aldi bir sezonda ve Fenevliler diyor ki kasimpa?a bilerek atmadi kaldi ki onlar hayatin ma??n? oynad?lar , peki bizim taraftar Aykut Kocaman'a nasil bu kadar g?veniyor anlami? degilim
Yorum Yap