Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Bir spor m?sabakas?nda yeri yok! ?lle de varsa, 15 kez bunu ?alacaklar?na en az?ndan 1 kez 10. y?l mar??n? ?als?nlar da, samimiyetlerine inanal?m. Bunlar?n hepsi s?rf yalakal?ktan!Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehter mar?? ni?in sa?ma?Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Yorum Yap
-
mehter mar??ndan da 10.y?l mar??ndanda rahats?z olmam hepsi benim mar??m bu mar?lardan rahats?z olan insandan rahats?z olurum hangi parti ?ald?r?rsa ?ald?rs?n amac? ne olursa olsun t?ylerim diken diken olur gururlan?r?m yeterki dinmesin bu mar?lar....Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpartiyle felan i?imiz yok ceddimizin mar?? o bizim t?ylerim diken diken olur ne zaman dinlesem.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!
Yorum Yap
-
Ne olmu?, neyinden rahats?z oldun ?Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
Yorum Yap
-
Agzimdan aldin, Allah korumus hakikaten de, Bursa'dan geldiginden beri ne sut, ne pas, ne guc, ne mental olarak hicbir ilerleme yok, su mala 8 m euro verdiler.Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada? bu Ozan hal? saha ma?lar?ndaki dobi? o b?rak bir ?ey yapamaz denilen adamlardan. Allah korumu?.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
mehmet topal,sel?uk inan ve o?uzhan varken ozana neden ?srarla yer a?maya ?al???yor terim kuru kalabal?k oluyor resmen orta saha bide arda i?eri geliyor s?rekli top almaya sadece volkan ve cenk kal?yor ko?u yapan.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAgzimdan aldin, Allah korumus hakikaten de, Bursa'dan geldiginden beri ne sut, ne pas, ne guc, ne mental olarak hicbir ilerleme yok, su mala 8 m euro verdiler.Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada? bu Ozan hal? saha ma?lar?ndaki dobi? o b?rak bir ?ey yapamaz denilen adamlardan. Allah korumu?.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
6 ya??nda ve ba?? kapal? olmas? bence yanl??Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe olmu?, neyinden rahats?z oldun ?Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
Yorum Yap
Yorum Yap