Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?masapan i?ler yap?l?yor stad'da. Bu mar?lar ne ya? Tak?m sahaya mehter mar??yla ??k?yor fln..
Malum partinin mitinglerinden al??t???m?z gibi ma? sonu o da??t?lan bayraklardan birisi bile yere b?rak?l?rsa yaz?klar olsun..
Mesaj?mda partiye ba?lamad?m ama madem ki yazd?n, 100'de 100 partiyle alakal?. Neden 10. y?l mar?? ?almad? mesela ama 10-15 kez mehter mar?? ?ald?. Ben rahats?z oldum!
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada? bu Ozan hal? saha ma?lar?ndaki dobi? o b?rak bir ?ey yapamaz denilen adamlardan. Allah korumu?.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada? bu Ozan hal? saha ma?lar?ndaki dobi? o b?rak bir ?ey yapamaz denilen adamlardan. Allah korumu?.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster6-7 ya??ndaki t?rbanl? k?z ?ocuklar?m?z da seremonideydi, ?imdi bir ?eyler yazmak isterdim de neyse kals?n.
Yorum Yap
Yorum Yap