Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Taha Dorttepe
    yanıtladı
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    L?w, Gomez i?in ?enol G?ne?'e te?ekk?r etmi?. T?m Alman halk? ad?na
    Bu konuyu ben de uzatmak istemiyorum, ama ?srarla Almanlar?n Gomez hakk?ndaki d???ncelerini uydurdu?um veya yalan s?yledi?imi g?stermeye ?al??an mesajlar at?yorsun.

Bundan bika? ay evvel gitti?im spor salonunda ?ocu?un biri Bayern formas? giymi?, arkada 33 Gomez yaz?yor. Benden mutlusu yoktu, ama Bayern taraftar?n?n Gomez hakk?ndaki d???ncelerine inanm?yorsun ve benim d???ncemmi? gibi alg?l?yorsun.

Yahu ben Almeida ve Pektemek'ten kurtulmu?um, Tomas Jun dahil ne forvetler gelip ge?mi?, sence ben rekor k?ran Gomez'i be?enmiyor olabilir miyim??? Be?enirken de eksiklerinin oldu?unu d???nemez miyim?

Benim Almanlar hakk?nda yazd???m? ?srarla yalanlamaya ?al?l?yorsun, bunu da L?w ?zerinden yap?yorsun, ki bu ?ok komik.

Sen kendi ?lke Milli tak?m?na bak. Senin ele?tirdi?in, be?enmedi?in Sabri vs. y?llarca milli tak?mda oynad?. Hadi o rakip tak?m?n oyuncusu. Olcay'? be?enenler kadar be?enmeyenler de var ama o da s?rekli A Milli oluyor. Olcay buradan ?sko? ligine gitse, orada form tutsa, onu be?enmeyen Be?ikta?l?'lar?n fikri de?i?mez, Terim aray?p Glasgow Rangers'in teknik direkt?r?ne te?ekk?r etse bile.

Ronaldo bile ?sl?kland? diyorum ki Ronaldo Gomez'den hem daha iyi, hem daha kariyerli ve her sene 50-60 gol at?yor.
    Adamlar Gomez'in neler ka??rd???n?, milli tak?mda ?sl?kland???n? biliyor ve istemiyor diyorum, sanki ben demi?im alg?s? yarat?l?yor.
    Almeida'dan kurtulduk, Gomez var diyoruz. Ama onlar?n Gomez'den kurtulduk, Lewandowski var demesine inan?lm?yor.

Ben ilk mesajlar?mda da dedim, Gomez'i sadece futbolu ?zerinden ele?tirmiyorlar. Adama g?c?k oluyorlar. Yok sa??ym??, yok tipiymi?, yok ?ok ka??r?yormu?, sadece do?ru yerde durup atabiliyormu?.

Ben de Gomez'i savundu?umdan defalarca bahsettim ?nceki mesajlarda. Adama Schweinsteiger olay? y?z?nden sall?yorsunuz dedim. Veya sadece ceza sahas?nda durmad???n?, bizde geriden top ??kar?p 90 metre sonra gol att???n? izlettim, savunurken.

Daha ilk yazd???n mesajda bi?ey bilmedi?in halde yalan konu?tu?umu ima ediyorsun ve bahsetti?im ALMAN Bayern taraftarlar?n?n ?evremdeki T?rkler oldu?unu s?yl?yorsun.

Son olarak Gomez'in Euro2016'y? ?ok istedi?ini ve o y?zden daha fazla kast???n? tekrarlamak istiyorum. Ortasahaya kadar ko?mas?n? vs. buna ba?l?yorum.
    Cenk ise baz? farkl? ?zelliklerinden dolay? BAZEN Gomez'den daha iyi bana g?re.

Bir yorum yaz:

• Dursun Kurt
    yanıtladı
    volkan ?enin bu tak?mda yeri yok , ilerde h?cum pres yapacaksa tak?m ; be?enmedi?imiz olcay oynar ...
    ama hoca g??l? tak?mlara kar?? savunmada nas?l? denemi? olabilir.. neticede haz?rl?k ma?? ?ok tak?lmamak laz?m..

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    R?dvan o kadar sinsi ki, Ozzy neden ??kt? sahada kalmal?yd? diyor. Son haz?rl?k ma?lar? Hoca pek tabi son kez deneyecek elindeki t?m malzemeyi; ama R?dvan'a g?re Ozzy ??kmamal?ym??. Tabi 90 dakika oynas?n yorulsun Be?ikta? performans?n? da etkilesin...

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    R?dvan ne bi?im yorumcu ya?

4-6 oynayal?m ne demek?

Stoperler hava topu ald? m? bilmiyorum ama ?brahimovi? gelmi? olsa 2-3 tane gol atard? diye d???n?yorum. Volkan ?en, Arda topla vedala?mayan adamlar. Arda Barcelona'da oynuyorum diye Sahan?n patronu mu olmu?, anlamad?m.

Fatih Terim nas?l bir antren?r ki tak?m? geriye ?ekiyor? Fark ettiniz mi bilmiyorum ama ?nde basmaya ?al??an bir Cenk vard? sahada, di?er hepsi oyunu Orta sahan?n gerisine
    ?ekilen adamlar.

Milli Tak?m b?y?k futbolcularla oynan?r diye d???n?yorum, ne kadar do?ru ne kadar yanl?? bilemem ama bu benim g?r???m. Adam Anadolu Tak?m?nda hep kendi sahas?nda,
    Milli Tak?mda da tam aksine topla fazla oynan?nca afall?yor.

D?n bir kez daha g?rd?m ki, ?enol G?ne? B?y?k Hoca.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Cenk'e helal olsun kendisini g?nden g?ne geli?tiriyor.Kaleyi ?zellikle cepheden g?rd???nde ?ok etkili ma?allah.Yanl?z ??yle bir?ey var.Benim tan?d???m fato? Cenk isterse 10 gol at?s?n yinede gider sakat de?ilse Burak? oynat?r.2002 H.??k?r-?.Mans?z tart??malar?na ?.Mans?z sahada cevap vermi?ti kupada in?allah Cenkte buldu?u s?reyi iyi de?erlendirip o da cevap verir...

Bir yorum yaz:

• Onur Memi?o?lu
    yanıtladı
    Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    yaln?z gomez?i ben de deli gibi severim....

ancak bana da a??r geliyor

yani ?yle alda git.. ?al?m at vs i?lerini zor yap?yor..

ancak denilen gibi.. TR?de ki ?u an i?in en iyi pozisyon bilgisine sahip adam ve ona ver..o vursun.. o kadar..
    ama alda git i?i ?ok zor..
    Sadece al da git olay? de?il, ?n?ne top atsan da sprinter ?zelli?i olmad??? i?in bas?p gidemez. Ama ?imdi Gomez d??man? ilan ediliriz.

Yoo bence kesinlikle hakl?s?n.Ceza sahas? i?inde sadece etkinli?i var onda da son 5-6 haftad?r baya bir d???? var.Cenk oynasa daha faydal? olur diye d???n?yorum.

Birde bu oyuncular? ilah yapman?n mant??? nedir ya.Gomez ele?tirilmez diye bir?ey yok.Son haftalarda gayet formsuz ben ele?tiririmde k?zar?mda.
    Olcay yada ba?ka biri formsuzken k?f?r k?yamet gomeze gelince sus pus olmaz.

Bir yorum yaz:

• Eren Emre Erdogan
    yanıtladı
    Ersan neden yoktu? (konu?ulmu?tur ama bulamad?m)

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    L?w, Gomez i?in ?enol G?ne?'e te?ekk?r etmi?. T?m Alman halk? ad?na

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Yahu adam burada k?t? bir ?ey dememi? ki. Bazen Cenk daha fazla hak ediyor demi? ki hakl?. Gomez 90 dakika sahada kalacak diye bir kural yok.
    ?kincil olarak da Euro 2016 i?in kast???n? belirtmi?, bu da kendi d???ncesidir ki ben ?ahsen ?yle olaca??n? d???nm?yorum. Gomez her daim en ?st limitten bir profesyonel. Kazanma iste?i hi?bir zaman azalmayan bir "winner". Seneye yine bu seviyelerde dolan?r bence. Zaten adam?n en ?nemli ?zelli?i 1. s?n?f pozisyon bilgisi. Bu da ya? ald?k?a kaybolan bir ?ey de?il. Kondisyonunu sa?lam tuttu?u s?rece ki ?enol Hoca ile bunun tersi ?ok zor, Gomez'de genel bir d???? olmaz.

Geri kalanlar da Bayern taraftar?n? ba?lar. Onlar?n ??tas?n?n bizden ?ok daha y?ksek oldu?u bir ger?ek. Gomez'e burun k?v?rabilirler; ama bu Gomez'in hala kendi s?n?f?n?n en ?nemli 3-4 isminden birisi oldu?u ger?e?ini de?i?tirmez.

Gomez cand?r. Dzeko gelirse ayn? anda oynayamazlar

Bir yorum yaz:

• Selim Yaman
    yanıtladı
    Cenk milli tak?mda 2 gol att? hemen gomez as?lm?? arkada?lar tak?m?nda gomez cenk varsa gomez oynar cenk evet ?ok seviyorum ama 4 sene r?yam?zda g?remice?imiz adam gomez b?rak?n zevkini ??kart?n ALMAN M?LL? TAKIMI VE T?RK M?LL? TAKIMIN FORVET? B?ZDE.

Bir yorum yaz:

• Soner Gokturk
    yanıtladı
    Futbolu bilmek izlemekle olmuyor, oynamak ara?t?rmak ve okumak da gerekiyor.

Bir yorum yaz:

• Ozkan Yildiran
    yanıtladı
    Beyler gece d?nen tart??malar? okudum. ?ki gorusun de hakl?l?k pay? var.Ama eklemek istedi?im ; benim Bayern kombineli,futbol hastas? Alman mudurume gore Gomez "harika bir santrfor"..

Seneye elimizde tutma hatas? yapmayiz umar?m demi? Taha..ben de diyorum ki " Allah herkese b?yle hata nasip etsin"

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Gomez'i be?enmedi?im ?eklinde bir alg? olu?tu. Halbuki ilk dedi?im ?ey:"BAZEN Cenk'i Gomez'den daha ?ok be?eniyorum".

2. Dedi?im "EURO2016 i?in" bu kadar istekli ve m?cadeleci oldu?unu d???n?yorum, seneye muhtemelen b?yle olmicak, ama e?er bu seneki gibi olacaksa, kalmas?n? isterim.

Ki bu 2. c?mlem bile Gomez'i be?endi?im anlam?na geliyor, ama ?k?z alt?nda buza?? arayanlar daima ??k?yor ne yaz?k ki!

Gomez'in kendimize g?re eksik y?n?n? s?yleyince nedense t? kaka oluyoruz, Almeida'ya lay?k oluyoruz vs. vs.

Gomez ilk 5 golc? aras?na h?z?yla, driblingiyle girmemi?.. Gomez'in kariyeri, Cenk'in baz? ma?larda daha iyi, daha faydal? olmayaca?? anlam?na gelmez!

Bika? mesaj ?nce bahsetti?im konudaki isim Gerd M?ller veya Rudi V?ller de?il, Mehmet Scholl. EURO2012'de Arjantin ma??nda ka??rd?klar?ndan dolay? defalarca ?sl?klanan Gomez (ki ilk ?sl?kland??? ma? de?il) hakk?nda alayc? ifadeyle bi?eyler demi?.

Almanlar?n Gomez'e bak?? a??s? baz?lar?m?z inansa da inanmasa da a??r? derecede negatif. Milli tak?mda formasyonu de?i?tirip ger?ek forvet kullanmayal?m diye kamuoyu bile olu?tu defalarca, bu fikirde olan taraftar say?s? da ?ok.
    D?nya kupas?nda M?ller oynad?,bir ?nceki Avrupa ?ampiyonas?nda yar? finalden sonra Klose oynad?. Gomez tak?ld??? zaman tam kitlenen adamlardan Bayern zaman? Guiza'ya ba?lad??? ?ok olmu?tu. Sana h?z konusunda y?zde y?z kat?l?yorum art? oyun i?erisinde top al?? veri?lerde,s?rt? d?n?k oynamada,uzaktan ?ut hatta hava topunda Cenk'in daha ?st?n oldu?unu d???n?yorum. Cenk bu sene do?ru d?zg?n oynamad? 15 gol atm?? milli tak?m ile birlikte 18 gol. Zaten ?enol hoca ile gol kral? olamayan forveti odunla kovalamak laz?m ki Fernandao denen 0 teknikli ay?y? bile kral yapt? adam. Ama yi?idi ?ld?r hakk?n? yeme demi?ler son haftalarda d???? olmas?na ra?men Gomez tak?m? sahiplendi ve kesinlikle winner bir oyuncu,derbilerde g?ven veren adamlardan bu sebeple kendisine b?y?k sayg? duyuyorum.

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Cenk'in ?anss?zl??? diyelim.
    Gomez gibi bir oyuncuyu yedek b?rakmak mant?ks?z.
    Adam?n finishing k?sm? ?ok iyi ve bu bizim y?llard?r ?ekti?imiz s?k?nt?yd?.
    Nereye vuraca??n? iyi biliyor ve oraya g?nderiyor.
    Pektemek'ten Almeida'dan kurtuldu?umuza ??kredin.
    ?imdi elimizde iki tane ?ak? gibi forvet var.
    ?enol hoca Cenk'in hakk? olan? verecektir.

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı
    Gomez'i be?enmedi?im ?eklinde bir alg? olu?tu. Halbuki ilk dedi?im ?ey:"BAZEN Cenk'i Gomez'den daha ?ok be?eniyorum".

2. Dedi?im "EURO2016 i?in" bu kadar istekli ve m?cadeleci oldu?unu d???n?yorum, seneye muhtemelen b?yle olmicak, ama e?er bu seneki gibi olacaksa, kalmas?n? isterim.

Ki bu 2. c?mlem bile Gomez'i be?endi?im anlam?na geliyor, ama ?k?z alt?nda buza?? arayanlar daima ??k?yor ne yaz?k ki!

Gomez'in kendimize g?re eksik y?n?n? s?yleyince nedense t? kaka oluyoruz, Almeida'ya lay?k oluyoruz vs. vs.

Gomez ilk 5 golc? aras?na h?z?yla, driblingiyle girmemi?.. Gomez'in kariyeri, Cenk'in baz? ma?larda daha iyi, daha faydal? olmayaca?? anlam?na gelmez!

Bika? mesaj ?nce bahsetti?im konudaki isim Gerd M?ller veya Rudi V?ller de?il, Mehmet Scholl. EURO2012'de Arjantin ma??nda ka??rd?klar?ndan dolay? defalarca ?sl?klanan Gomez (ki ilk ?sl?kland??? ma? de?il) hakk?nda alayc? ifadeyle bi?eyler demi?.

Almanlar?n Gomez'e bak?? a??s? baz?lar?m?z inansa da inanmasa da a??r? derecede negatif. Milli tak?mda formasyonu de?i?tirip ger?ek forvet kullanmayal?m diye kamuoyu bile olu?tu defalarca, bu fikirde olan taraftar say?s? da ?ok.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X