Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

C?neyt ?ak?r

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serdar Sekin
    yanıtladı
    Derbi nasil idare! edilir digiturk nasil memnun edilir dersi verdi. Gorevini layikiyla yerine getirdi.

ASUS_Z002 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Yasin Teke
    yanıtladı
    Delgado,
    Ferrari,
    Necip,
    Veli..

?ampiyonluk virajlar?n? alaca??m?z ma?larda hep kar??m?zdas?n ayarc? C?neyt! Bize g?sterdi?in k?rm?z?lar?n kar??l???nda,
    Emenike'nin Sivok'a att??? kafay?, Volkan'?n d?n Sosa'ya att??? yumru?u en adi ?ekilde idare ettin. T?m bu kritik ma?larda yapt???n "AYARLARLA" bu tak?m? hep yar??a soktun!
    Seni Allah'a havale ediyorum art?k!

Bu haysiyetsizi ?zellikle deplasmanda oynayaca??m?z derbilerde istemiyorum! Y?netim g?r art?k bunlar? g?r!!

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    https://twitter.com/BesiktasOrdusu/s...84833163468801

C?neyt ?ak?r'?n bizi nas?l lime lime do?rad???n? izlemek isteyenler buyursun baks?n..
    Ak?amki hatalar? i?in tam anlam?yla video yapsak en az 10-15 dakika s?rerdi herhalde.Ka? tane ata??m?z? olmayan faullerle kesti.T?re kaleci ile kar?? kar??ya kalacak,g.g?n?le dokunmuyor bile ama faul.Buna benzer 6-7 tane net ata??m?z? kesti.Yere yatanlara zamandan ?alanlara sesini ??kartamad?.Bu a??dan skor d???nda oynad???m?z oyuna da etkisi olmu?tur.Biz h?zl? futbol oynayan tak?m?z.Oyunun boyle s?k s?k gereksiz yere durmas? i?imize gelmez.Fenerliler bunu ?ok iyi bildikleri bu konuda da hakeme ?ok g?vendikleri i?in ?ok kulland?lar oyunu durdurma ve so?utma.Ama bak?yorum yok bahane olmamal?ym??,yok hakem iyi ma? y?netmi? diyen arkada?lar var.Ger?ekten inanam?yorum baz? yorumlara.

Her?eyi ge?tim ayn? hakemin benzer pozisyonlara farkl? ma?larda farkl? yorumlar yapt???n? da m? gormuyormusunuz?

Bir yorum yaz:

• Ertan Sarıkaya
    yanıtladı
    Passolig protestosunu b?rak?p trib?ne gelin art?k. Eksik y?r?yemeyiz herkese ihtiya? var. Bir kere Be?ikta?? en tepeye koyun, b?rak?n ?lkeyi ba?kalar? kurtars?n.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Yilmaz Saltik
    yanıtladı
    Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Abi sana ve s?ylediklerine sayg? duyuyorum yanl?z her yenildi?imiz derbiden sonra su?u hakem de aramasak diyorum ...
    Eze eze yendiler i?te.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    Hamit sen hangi ma?? izledin ?ok merak ediyorum. Eze eze yenmek deyimini sen baya yanl?? anlam??s?n heralde ma??n hakk? beraberlikti. Hakemin bizim pozisyonlar? haks?z ?ekilde kesmesi, fener leyhine olmayan faullerin verilmesi, at?lmas? gereken canerin ve volkan?n at?lmamas? sayesinde ma?? kazand?lar. Buna eze eze kazand?lar de?il ?aibeyle kazand?lar denir.

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    ?erefsizsin korkaks?n C?neyt ?ak?r korkak korkak.

Bir yorum yaz:

• Ozan Omrak
    yanıtladı
    Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Abi sana ve s?ylediklerine sayg? duyuyorum yanl?z her yenildi?imiz derbiden sonra su?u hakem de aramasak diyorum ...
    Eze eze yendiler i?te.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    yahu birader sen ba?ka ma? m? izledin neyin ezilmesi
    ilk yar? oynad?klar? oyun pres yap?p top kap?p pozisyon yaratmak
    ikinci yar? i?te eze eze diyorsun ya onu biz yapt?k adamlar kendi sahas?ndan ??kamad?

hakem ?ok ciddi hatalar ve eyyam yapt?
    her derby ma??m?z b?yle
    ama ?una kat?l?r?m
    sen ikinci yar? 6 tane pozisyon buluosan atacaks?n hele ki son dakikalarda Quaresman?n rabona ve trivela paslar? ile cenkin yakalad??? gomezin atamad???
    atsalar ma? 2-2 olacak

Bir yorum yaz:

• Tayfun Yazgan
    yanıtladı
    https://twitter.com/BesiktasOrdusu/s...84833163468801

C?neyt ?ak?r'?n bizi nas?l lime lime do?rad???n? izlemek isteyenler buyursun baks?n..

Bir yorum yaz:

• Fatma Keskin
    yanıtladı
    Bir hakemin can? yak?lmad?k?a bizim taraf?m?zdan d?zelmeyecek bunlar.. Yap?lacak tek ?ey bu bence..

Bir yorum yaz:

• Fatih Perin?ek
    yanıtladı
    D?nyadaki gururumuz, ?lkemizin en iyi hakemi, d?n ak?amki ma?? da olabildi?ince iyi y?netti. Hakem girdab?ndan ??k?n l?tfen arkada?lar, hakem konu?maya ba?layan her camia (?stelik ?o?u zaman kendi beceriksizliklerini hakeme y?klerler) h?zla dibe gider

Bir yorum yaz:

• Atilla Gobel
    yanıtladı
    Bu cerahati burada konu a??p ne diye an?yorsunuz ki ?

Bir yorum yaz:

• Burak Ates
    yanıtladı
    ?zellikle ma??n ba??nda Fener'in gol?n?n gelmesi sebebiyle hakeme pek g?rev d??medi bu ma?ta. 0-0 olsa sorunlar ya?ayabilirdik ama bu ma?ta g?rd???m?z hakem hatalar? bizim derbi standartlar?m?za g?re yok denecek kadar az. BU kadar hakem hatas? her ma?ta iki tak?m lehine de oluyor zaten.

Bir yorum yaz:

• Fatih Hasat
    yanıtladı
    ?imdi e?er do?ruya do?ru konu?acaksak; hakem sadece bizim aleyhimize de?il, rakip aleyhine de hatalar yapt?. Hee takdir hakk? denilen i?ren? olay? ?ok?a rakip i?in kulland? ama direk ma? i?in yeterli de?il bence.

Asl?nda rakip delikanl? olacak Alper'in yapt??? gibi kendini k?zg?n kumlardan serin sulara b?rakmayacak.

Bir yorum yaz:

• Cem Uzun
    yanıtladı
    ?erefsiz direk ma? sonucuna etki etti.

Bir yorum yaz:

• Selim Yaman
    yanıtladı
    Olcayin ismailin su?u yok yenilince tesise git aferim de yenilgiyi hakeme y?kle o ne g?zel d?nya son d?nemlerde hep derbilerde ayni hikaye tamam hakem k?t?de ?nce aynaya bakalim fenerbah?e ilkyari ezdi bizi sindirildik ama takim korkakli?i y?z?nden bu derbinin sorumlusu hoca ve futbolculardir.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X