Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

C?neyt ?ak?r

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ali Caliskan
    yanıtladı
    ?u stad?m?z bitsin derbileri d?rt g?zle bekliyor olaca??m bakal?m bask? nas?l yap?l?yor t?m alem g?rs?n.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Bi?er tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bir hakem i?in Eyyam?n en net ?rneklerindendir ve ma?ta bunu 2 defa yapt?.
    Ceza sahas?na yap?lan ortada Be?ikta? defans? topu uzakla?t?rd???nda Be?ikta? lehine faul verdi.
    Olcay'in penalti bekledigi pozisyonu ve su tore'nin gokhan gonule omuz omuza dokunmadan faulunu karsilastirinca daha komik bir durum ortaya cikiyor

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    ?n?allah en kritik Avrupa ma??nda ?yle skandal bir karara imza atars?n ki kariyerinin biti?i olur.

Bir yorum yaz:

• Selim Yaman
    yanıtladı
    UEFAYA MA?L ATALIM D?YEL?M t?RK?YEDE BABASI ?LE ?AKIR TET?K??D?R D?YE B?RAZDA B?Z SUYU BULANDIRALIM

Bir yorum yaz:

• Mehmet Biçer
    yanıtladı
    Bir hakem i?in Eyyam?n en net ?rneklerindendir ve ma?ta bunu 2 defa yapt?.
    Ceza sahas?na yap?lan ortada Be?ikta? defans? topu uzakla?t?rd???nda Be?ikta? lehine faul verdi.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Canbolat
    yanıtladı
    1- Daha 2. dakikada totondan faul uydurdun gol yedik

2- Caneri 3 kere oyundan atmad?n hele bir pozisyon varki ayn? topta hem Quaresmaya hem Becke dald? es ge?tin

3- Volkan ?en denen bursa ?ocu?unu 2 kere oyundan atamad?n

4- 90 dkl?k ma? maksimum 70 dk oynand? g?z yumdun her pozisyonda minimum 45 50 sn ?ald?lar uzaktan mal mal bakt?n ?k?z ile tren misali

5- de souza aya?a kalt? elini havaya kald?r?p kart yokmu dedi g?ld?n ge?tin ama sen daha ingilizce bilmiyoken Delgadoyu sana derdini anlatmaya ?al??t??? i?in oyundan att?n

6- Olcay?n pozisyonuna penalt? ?alman i?in donunu indirip tecav?z etmelerini bekledin ??nk? ancak o zaman 10 kusurlu hareket ger?ekle?mi? olacakt?

7- Caner sana k?f?r ederken hanimi? benim o?lum bi s.ktir de amcaya der edas?nda y?z?ne bakt?n zevk ald?n oysaki adam? direk k?rm?z?yla atabilirdin

8- Yap?lan taktik faullerin hepsini fenere avantaj yaratacak ?ekilde yorumlad?n e?er Be?ikta? ata?? devam ediyosa faul? ?ald?n atak bittiyse top fenere ge?ti?i i?in oyunu devam ettirdin bizi hi? oynatmad?n oyun kurmam?za ma??n i?ine girmemize izin vermedin ve dolay?s?yla sanki sadece fener atak yap?yormu? edas?yla bir ma? yaratt?n

?imdi sana soruyorum bu d?d?kleri ?almak i?in ka? para ald?n be karaktersiz ?erefsiz Be?ikta??m?n hakk?n? yedin ya in?allah ?olu?undan ?ocu?undan ??karda g?n y?z? g?remezsin y?ce rabbimde bize bu g?nleri g?stersin...

ha birde ekleyeyim sen bu d?d?kleri avrupada ?al seni edirneden ?teye turist olarak bile ge?irmezler tetik?i toto?

Bir yorum yaz:

• Murat H?seyin Dikmen
    yanıtladı
    Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    @Sabri Aydo?du Tuttu?un tak?ma, hocas?na, efsanesi S?leyman Seba' ya 90 dakika k?f?r edenler mi ?lkenin en iyi taraftar grubu?
    Ba?ka bir forumday?m san?r?m...
    bize k?t? geliyor evet ... ama kendi tak?m?n? ate?liyor .. hakemi inan?lmaz bask?l?yor ... yoksa her hakem hep kad?k?yde hakk?m?z? yemez yiyemez .. b?t?n hakemler ?erefsiz olamaz ... adamlar fena bask? yap?yor .. ve hakemde diyor ki i?inden .. ya ben bu fenerin hakk?n? yiyorum galiba .. dengeleyeyim ?u i?i diyip bi?meye ba?l?yor bizi ...

k?f?r eden ?erefsizlere ceza verilmezse yemin ediyorum en b?y?k isyan?m olur ... o ayr? bir?ey ... ama ben ceza alacaklar?ndan eminim ....

ayr?ca bizim stad bitsin .. fenerin taraftar? gibi hakemi bask?lamal?y?z ... laylaylomla olmuyor bu i?ler ... dale caveseler falan ancak ?ampiyonluktan sonra yada 3-0 ve fazlas? skorlarda olmal? !

Bir yorum yaz:

• Tayfun Yazgan
    yanıtladı
    Aslı Sabri Aydo?du tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    FB i? sahada12 y?ld?r yenemiyoruz, bu Be?ikta?'a yak??m?yor, ?ok iyi bir atmosfer oluyor ??kr? sara?o?lunda kimse kusura bakmas?n ama en iyi taraftar Fenerbah?e'de yoksa bir tak?m b?yle uzun bir s?re seri yakalayamaz.

?irkeflik, pozisyonlara a?lama ortam? germe, s?leyman seba'ya k?fretme ve an?rarak bask? olu?turma konusunda fener taraftar? en iyi hakl?s?n..

Bir yorum yaz:

• Onur Cem Duvarci
    yanıtladı
    Cok basit bakiyorsunuz. Cuneyt ile alakasi yok bu olayin. Turk hakemlerinin hatta Dunya hakemlerinin buyuk bir cogunlugu boyle, cunku insanoglu boyle.
    Psikolojik acidan yaklasmaniz lazim.

Soyleyeceklerim bir kisminizi kizdirabilir ama bunu gormeniz lazim artik. Ezik bir takimimiz var. Futbolcularimiz genel olarak kendilerini ezdiren tipte oyuncular. Lider de olsak, 15'te 15 galibiyet de alsak bas bas bagiriyorlar bu gercegi sahada. Fenerbahce futbolcularinin ozguveni ise tavanda.

Empati yapin biraz.

Sahada hakemsiniz. Ornegin Mehmet Topal ile Olcay'in mucadelesinde Olcay yerde kaliyor. Tam arada pozisyon, calabilirsin de calmayaiblirsin de. Eger calarsan Mehmet Topal, Caner, Volkan ve daha niceleri gelip yakana yapisir "ne faulu ya" diye, bunaltir seni.
    Calmazsan ne olur? Olcay ellerini acar biraz sonra kalkar gider. Sosa geriye dogru yurur yavas adimlarla. Ismail hocam yaa der. Bu kadar.

Tam tersini dusunun, macin henuz ikinci dakikasindaki gibi. Ismail Alper'i dusurdu diye hatirliyorum, isimleri karistirdiysam affola. Alper kosuyor, Ismail pesinde derken Alper birden yere dusuyor. Simdi ufak bir temas var gibi diyorsun ama tam da faul verilecek gibi degil. Arada pozisyon sana gore. Faulu verirsen ne olur? Ismail saskin gozlerle hocam ne faulu ya der, Olcay, Oguzhan gelir hocam nasil faul ya der, bu arada Alexis ve Marcelo baraji kurmaya baslamistir bile. Sessiz sakin devam eder mac fener frikigiyle. Peki vermesen ne olur? Once alper yerden bir agiz dolusu sover sana elini sallayip. 4 tane fenerli futbolcu ablukaya alir seni. Onundeki bir kac dakikayi zehir ederler sana. Fener lehine karar vermek, Besiktas lehine karar vermekten her zaman daha kolay. Ve Cuneyt de olsa, Huseyin de olsa, Ali de olsa her zaman baslarinin belaya girmeyecegi sekilde bitirmek isterler maci.

Taraftar konusuna ise hic girmiyorum. Lehlerine o kadar karar vermene ragmen bacaklarini titretiyorlar hakemlerin. Yok boyle bir baski. Yine kusura bakmayin ama bizim laylaylomdan olusan tribunumuz de en fazla 5 dakika isliklayip sarkilara turkulere devam eder, boyle fon muzigi gibi dinlersin hakem olarak.

Olay bundan ibaret.

Metin Ali Feyyaz donemini pek hatirlamiyorum dogal olarak, ancak cok mac izledim o doneme dair. 100. yil kadrosunu cok net hatirliyorum. Pascal'i, Ilhan'i, Tayfur'u. Basarili olacaksan, agirligin olacak. Ezik olmayacaksin. Ezik olani her zaman ezerler. Hakkini arayacaksin, hatta fazlasini da arayacaksin. Ben hakkimi yedirmem arkadas! mesajini vereceksin adama. Aksi takdirde gordugunuz gibi, Caner'e sari kart cikarmaktan o kadar korkuyor ki, Quaresma'yi da harciyor arada "al ikinize de sari" diye. Tek basina gosterse tepki yiyecek cunku. Volkan'in Sosa'nin bogazina yumruk indirmesini sari kart ile gecistiriyor. Gecen sene Olcay'in atildigi pozisyonu hatirlayin. Necip'in kirmizisini hatirlayin. Veli'nin kirmizisini hatirlayin...

Cuneyt Cakr ile 1% bile alakasi yok bu durumun. Hakemler de aralarinda konusup Besiktas'i ezelim ehehe demiyorlar. Bunun butun suclusu biziz. Eger bunlarin bitmesini istiyorsak artik kendimzi ezdirmememiz lazim. Bu dusunceyi de Senol Gunes mi asilar artik, yonetim mi bilmiyorum. Ancak sahada hakkimizi Baba Hakki gibi, Metin gibi, Ali gibii, Riza gibi, Ilhan gibi, Tayfur gibi koruyacak bir mentaliteyi asilamak zorundalar. Bunu yapmazlarsa her maca buyuk bir dezavantajla cikariz ve daha yillarca boyle hakem yine ezdi bizi diye aglariz. Sadece o ezen hakemin adi degisir. Baska bir sey degismez.

Bir yorum yaz:

• Amac Ozgun Idris Okay
    yanıtladı
    @Sabri Aydo?du Tuttu?un tak?ma, hocas?na, efsanesi S?leyman Seba' ya 90 dakika k?f?r edenler mi ?lkenin en iyi taraftar grubu?
    Ba?ka bir forumday?m san?r?m...

Bir yorum yaz:

• Erdi Yilmaz
    yanıtladı
    Delgado'yu att??? ma?tan itibaren her ma??m?zda aleyhimize ?al???yor ve y?kselmeye devam ediyor

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı
    Ge?en sene Gs ma??nda Veli'yi nas?l atmu??t? bu sene Volkan'? nas?l atamad???? Sonra iyi hakem falan...

Bir yorum yaz:

• Sabri Aydo?du
    yanıtladı
    FB i? sahada12 y?ld?r yenemiyoruz, bu Be?ikta?'a yak??m?yor, ?ok iyi bir atmosfer oluyor ??kr? sara?o?lunda kimse kusura bakmas?n ama en iyi taraftar Fenerbah?e'de yoksa bir tak?m b?yle uzun bir s?re seri yakalayamaz.

Bir yorum yaz:

• Kutbettin Kilic
    yanıtladı
    Dun yazmistim bugun de yazayim: Allah ahimizi yanina birakmasin bu haramzadenin.

Bir yorum yaz:

• Murat H?seyin Dikmen
    yanıtladı
    en b?y?k tepkiyi vermemiz gereken hakemdir .. ama tepki verirsek de ceza al?yoruz .. iki ucu ... de?nek hesab? ... neyse bo?verin ?ampiyon olmaya odaklanal?m biz...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X