Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
C?neyt ?ak?r
??k?ş
X
-
Cuneyt Cakir en galiz kufurleri hakeden bir haramzadedir. Bu adami iyi hakem diye pazarliyorlar ya ona yaniyorum. Bu iyi aile cocugu bildim bileli namussuzca yonetmistir maclarimizi.
Allah'a havale ediyorum ve bende sebep oldugu butun olumsuz dusunculerden dolayi da hakkimi haram ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
G?khan t?renin g?khan g?n?le faul yapt???n? uydurdu?u pozisyon ma??n ?zeti zaten.
Bir yorum yaz:
-
Bugun ku gorevini basarili bi sekide tamamladi.Nefret ediyorum hepinizden futboldan soguttunuz resmen
Bir yorum yaz:
-
Evet ?zellikle ilk yar? ?ok k?t? oynad?k ama bunda o ilk dakikalarda yedi?imiz gol?n etkisi ve fenerli kar?lar?n kendilerini s?rekli yere at?p faul almalar?n?nda etkisi vard?.Ma?a 1-0 geride ba?lad?k ve psikolojik olarak etkilendik.Zaten bask?l? ba?layan fenere kar?? koyamad?k.Eminim o gol olmasa ve ?u hakem bozuntusu oyuna etki etmese bu kadar k?t? oynamazd?k.Sadece vermedi?i kartlar falan de?il,resmen verdi?i vermedi?i faullerle,kendini yere atanalara,zamandan ?alanlara,oyunu so?utanlara sesini ??karmayarak oyunun normal ?ekilde oynanmas?na engel oldu...Aslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterC?c? eyyamc?l?k yapt?. Bence de UEFA, FIFA kimi ilgilendiriyorsa onlara video falan yollayal?m organizasyonla. Ama ma? boyunca oyun olarak ezildik ikinci yar? 15 dakikal?k b?l?m d???nda. As?l tehlike bu. Dersiniz ki daha 3.dakikada Fener'e gol att?rd?. Ama adamlar Olimpiyat'taki ma?ta 2-0'dan geri d?nd?, ki biz de ilk gol? ofsaytten atm??t?k. Umar?m y?neticiler hakem diye ortal??? kald?rmaz ??nk? kaybetmemizin as?l sebebi hakem de?il. Ezildik maalesef oyun olarak.En son düzenleyen Cihan Yaman; 01-03-2016, 02:33.
Bir yorum yaz:
-
C?c? eyyamc?l?k yapt?. Bence de UEFA, FIFA kimi ilgilendiriyorsa onlara video falan yollayal?m organizasyonla. Ama ma? boyunca oyun olarak ezildik ikinci yar? 15 dakikal?k b?l?m d???nda. As?l tehlike bu. Dersiniz ki daha 3.dakikada Fener'e gol att?rd?. Ama adamlar Olimpiyat'taki ma?ta 2-0'dan geri d?nd?, ki biz de ilk gol? ofsaytten atm??t?k. Umar?m y?neticiler hakem diye ortal??? kald?rmaz ??nk? kaybetmemizin as?l sebebi hakem de?il. Ezildik maalesef oyun olarak.
Bir yorum yaz:
-
?u uefa olay?na muhakkak el atmal?y?z.Forumda bu i?i yapacak arkada?lar vard?r muhakkak.Bu adam?n bizim ?zerimizden primler yap?p,bizim hakk?m?z? gasp edip gidip avrupada elit d?zeyde ma? y?netiyorsa buna dur dememiz gerekiyor.?lkenin menfaati falan umurumuzda olmas?n,bu adam?n klasman? d???r?lmesi i?in elimizden geleni yapmal?y?z.
Bir yorum yaz:
-
Volkan sen o pzisyonda hem topa vurdugu icin kart gorebilirdi ki karti onun icin vermedi yumruktan direkt kirmiziyla atabilirdi yemedi ayni pozisyonda veliyi atmisti ama becki de atabilirdi o da ayri konu cuneyt gibi bi hakem bile eyyam yapiyo bu kadar korkuyosa diger hakemler ne yapsin korkmayin bu kadar bizeyse bize onaysa ona vericeksin karti
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
futboldan anlayan dedi?in hakem eyyamc?n?n ?nde gideni. ne zaman BE??KTA? iyi gitse yolu kesmek i?in ma??m?za atanan hakemdir. bak?n?z gs ma?lar?. 5 te 5 yapt???m?z ve gs ye 6 puan takt???m?z anda gs ma??na atanan ve ma?? katleden bi hakemdir. futboldan anlayan hakem e?er buysa Allah yard?mc?m?z olsun..Aslı Ali Furkan Kavuncu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFirat aydunus disinda futboldan anlayan hakem yok su ligde.bugun gozgore gore katletti.torpilli hakem.avrupada boyle yonetse keske.hemen kokartlarini alirlar.canerin sahada kalmasi mucize.olcaya yapilan penaltiyi dunyaya yaymak lazim.
Bir yorum yaz:
-
Fener o de?i?iklikleri yapt?; Diego ve Alper'in dili 5 metre d??ar?dayd? o presten sonra ??nk?. Orta saha bize ge?ti tamamen. Kapan?p ?zerlerine gelmemize m?sade etmi? olsalar bile ki bu yorgunluktan kaynakland?, 4-5 %100 gol pozisyonunu ve direkten d?nen topu bize hediye etmediler herhalde. Futbol ?ans?m?z?n olmay???, ma?a k?t? ba?lamam?z hakemi ba?lamaz. Ba?lamamal?.
Bir yorum yaz:
-
2 g?n konu?uyoruz sonra yenildi?imizle kal?yoruz,bu devran boyle gidiyor maalesef.Uefa ya ma??n g?r?nt?leri ile alakal? video felan g?ndersek bu ?eref yoksununun bi faydas? olmaz m? acaba ?Avrupada ba?ka,T?rkiye de ba?ka!
Bir yorum yaz:
-
Hadi senin tabirinle diyelim ki ilk yari ?ezdiler?. Mac 1-0 gidiyor,Caneri atsa hadi onu gectim Volkani direkt atmasi lazim,30 dk yorulan fener 10 kisi kalacakti. Sen hakemligini yap,birak biz k?t? oynayalim. volkan 2 tane yumruk salladi hakemin g?z? ?n?nde ve kirmizi vermedi. Ben maci izledigim yerden kalkip gittim o pozisyondan sonra. Bizim de k?t? oynayip kazanma hakkimiz var. Ama niyeyse hakemler hep gs fbyi iteliyorlar bizim maclarda.Hele ki c.cakir!Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkanAslı Yasar Serbest tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya Allah a?k?na ?aka m? yap?yosun ne demek ilk yar? 5 0 bitecekti. Ger?ekten sen bizim ma??m?z? izledi?inden emin misin ? ikinci yar? fb m?saade etti diye oynad?k dedin ona cevap bile vermiyorum. ?ok komiksin ger?ektende.. yukar?da arda ?elikmaden ne g?zel s?ylemi? fener y?zde y?zl?k 4-5 gol pozisyonuna girmemize ve bir topumuzun direkten d?nmesine mi m?saade etti diye....Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlk yar? 5-0 bitecek ?ekilde ge?ti yapmay?n allah a?k?na ... ne zaman alperle volkan beck ve ?smail kar??s?nda topla bulu?sa elimi a??p dua ediyordum allah?m ne olur gol olmas?n diye. Q7 nin pozisyon d???nda pozisyonumuz yok ilk 45 dakika da. ?kinci yar? biz oynad?k evet ama fb m?sade etti diye biz oynad?k. Nani van Persie ve 9 defansa y?nelik adamla oynad?lar. Yok birde pozisyona girmeseydik ...
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
G?khan
Alves
Kjaer
Caner
Ozan
Topal
Josef
Hasan Ali
Nani
Persie
ikinci yar? b?yle oynad?lar. Bu kadar defans a??rl?kl? bir kadroyla oynayan tak?ma kar?? pozisyon bulmam?zdan normal ne olabilir? Ilk yar?da ki bask?n?n presin 5 te birini bile yapmad?lar ikinci yar? da.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Ayrica ilk yaridaki presin 5te birini yapmadilar degil,yapamadilar.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: