Aslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
C?neyt ?ak?r
??k?ş
X
-
En son düzenleyen Cihan Yaman; 01-03-2016, 02:33.
-
Cuneyt Cakir en galiz kufurleri hakeden bir haramzadedir. Bu adami iyi hakem diye pazarliyorlar ya ona yaniyorum. Bu iyi aile cocugu bildim bileli namussuzca yonetmistir maclarimizi.
Allah'a havale ediyorum ve bende sebep oldugu butun olumsuz dusunculerden dolayi da hakkimi haram ediyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan t?renin g?khan g?n?le faul yapt???n? uydurdu?u pozisyon ma??n ?zeti zaten.
Yorum Yap
-
http://www.ligtv.com.tr/haber/delgado-boyle-atildi
madem bu kadar kolay oyuncu atabiliyosun caneri niye atamad?n?
Yorum Yap
-
Volkan oyundan cikarken, GG ile konusuyor.
Ve yanina gidip kolundan tutup '' Volkancim daha hizli cikar misin'' diyor.
O cikma an? 1.5 dakika civari s?rd?, kart verecek cesareti zaten yok.
Bir isi yapiyorsan, d?r?stl?g?n namusunla yap, sen ve arkadaslarin cok ahimizi aldi tutacaktir elbet.
Yorum Yap
-
Uefaya video falan g?ndermenize gerek yok kendileri izliyor, neyin ne oldu?unu biliyor. Birileri c?neytin orda olmas?n? istedi?i i?in c?neyt orda, ?yle aman aman bir hakem oldu?u i?in de?il. Adam?n futbol ?ans? yaver gitti, bar?a juventus ma??. Bir tane mi kritik s?z?lemez bir pozisyon olmaz. Olmad?, c?neyt iyi hakem oldu. Birileri dedi?im federasyon falan de?il, ona g?c? yetmez bizim dangalaklar?n ancak kay?t d??? adamlar?n c?neytin y?kselmesinde pay? oldu?unu c?neyt bile inkar edemez.
Eyyam?n farkl? bir t?r?d?r c?neyt, di?er ba?l?kta yazd?m. Bug?n ma?ta fbnin galibiyete ihtiyac? vard? ona g?re y?netti, di?er sonu?larda farkl? y?netecekti.
Yorum Yap
Yorum Yap