Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
C?neyt ?ak?r
??k?ş
X
-
Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterARsenal ma??ndaki day? bizim avukat?m?zd?r
Yorum Yap
-
kaba kuvvet hi? bir zaman ?are de?ildir
ama adeletin olmad??? yerde anar?i ba?lar
isim cisim hi? ?nemli de?il c?neytmi? b?lentmi? aliymi? denizmi?
bi ma?tan sonra aya??n? eline vereceksin sonrada Be?ikta? taraftar? gere?ini yapm??t?r diyeceksin olacak bitecek(tabiki temenni etmeyiz ama bu olur)
bizim gibi geri kalm?? milletlerde bu d?zen ge?erli oluyor
??nk? her i? para ??kar menfaate d?nm??
efendim Be?ikta? yenerse lig bitermi?mi?mi?, ligin zevki kalmazm??m??m??, digit?rk sat??lar? dururmu?mu?mu?
bana ne ulan bana ne
siz ligi zevklendireceksiniz diye bizim ma?ta caner efendi volkan efendi k?rm?z? g?rmemek zorunda m?
elin adam? avrupaya ??kt???nda ?ak diye kart ??kar?yor. hem g?c?n yok hem adalet var orada avrupadan elenince niye b?yle olduuuu!!!!
??nk? senin g?c?n buradaki tak?mlar? yenmeye bile hakemi yan?na ?ekme ihtiyac? duyuyor
yani sen kavgada teke tekte bi bok de?ilsin ama yan?na 2-3 ki?iyi al?p tek olan adam? d?vd???nde ulan ne d?vd?k be diyorsun ama avrupada yan?nda kimse yokken daya?? yedi?inde anan?n ligine geri d?n?uorsun
sonra ba?kan ??k?yor T?rk futbolu ad?na efendili?imizi koruyoruz
sadece T?rk futbolu de?il T?rkiyenin her yerinde d?zen bozuk
d?zenin bozuk oldu?u yerlerde kaba kuvvet ba? g?sterir bu yaz?m burada dursun ama 2 ay sonra ama 1 sene sonra mutlaka bu olacak bundan ka??? yok
Yorum Yap
-
Aslı S. Cenk Sancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yilmaz Saltik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdama tam puan vermi?ler bide ya Ya ben ger?ekten bu zamana kadar futboldan hi?bi?ey anlamam???m ya da aleni dalga ge?iyolar bizimle..
En ?ok ?z?ld???m nokta da hala daha hakemi de yenmeliyiz federasyona da koymal?y?z,hakemi bahane etmeyelim kendimize bakal?m edebiyat?d?r.Senelerdir katlediliyor bu tak?m,ka? tane ?ampiyonlu?u ?al?n?yor ama biz seyirci olmaya devam.Bireysel olarak internette veya d??ar?da konu?an taraftarlar?m?z var ama ?yle deyince de biz a?lam?? oluyoruz.?u sezonun 2. yar?s?nda ya?ananlar normal bir ?ey mi?Her hafta farkl? bir olay ya?an?yor ama 1-2 g?n konu?ulup hemen unutuluyor.Bu i?in alg?s? falan yok.Aziz bu sene ?ampiyon olmaya ge?mi? senelerden daha kararl?.Loser camia olabilir,son ma?larda ?ampiyonluklar vermi? olabilir ama unutulmamal?d?r ki gs ile ?eki?miyor bizle ?eki?iyor.Ve defalarca ?ampiyonluklar?m?z? ?alm??t?r.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet O?uz Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1.ma?ta 30 cm ofsayttan gol, ersan'a g?sterilmeyen ikinci sar? kart, ?ener'in gomez'e yapt??? penalt? ki bence k?rm?z? kart da olmas? laz?m o pozisyonda son adam ?ener.
her iki tak?m?n aleyhine de hatalar var, bu ma? sonunda halis ?zkahya'ya verilen puan 7.8 (yetersiz)
caner ve volkan'a verilmeyen iki k?rm?z? kart, ilk gol ?ncesi alakas?z pozisyonda faul ?al?nmas?, olcay'a yap?lan penalt?.
sadece be?ikta? aleyhine yap?lan ilk ma?a k?yasla ?ok daha ciddi ve tek tarafl? hatalar var, bu ma? sonunda c?neyte verilen puan 8.5 (m?kemmel y?netim)
ve h?rriyet gazetesinin iki ma? sonunda yapt??? alg? oyunu
http://www.hurriyet.com.tr/halis-ozk...-oldu-30188081
http://www.hurriyet.com.tr/iste-cune...-notu-40062474
Yorum Yap
-
Aslı Yilmaz Saltik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet O?uz Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1.ma?ta 30 cm ofsayttan gol, ersan'a g?sterilmeyen ikinci sar? kart, ?ener'in gomez'e yapt??? penalt? ki bence k?rm?z? kart da olmas? laz?m o pozisyonda son adam ?ener.
her iki tak?m?n aleyhine de hatalar var, bu ma? sonunda halis ?zkahya'ya verilen puan 7.8 (yetersiz)
caner ve volkan'a verilmeyen iki k?rm?z? kart, ilk gol ?ncesi alakas?z pozisyonda faul ?al?nmas?, olcay'a yap?lan penalt?.
sadece be?ikta? aleyhine yap?lan ilk ma?a k?yasla ?ok daha ciddi ve tek tarafl? hatalar var, bu ma? sonunda c?neyte verilen puan 8.5 (m?kemmel y?netim)
hakl?s?n, b?t?n pisli?in ba?? lig tv zaten. en b?y?k m??teri kitlesi fenerbah?e taraftar? oldu?u i?in onlar?n can?n? s?kacak hi? bir ?ey yapm?yorlar. ma? ?zetlerinde bile fenerlilerin haks?z oldu?u pozisyonlar? koymamaya ?zen g?steriyorlar. halbuki adam ak?ll? ger?ekten adaletli bir sistem kursalar ?ok daha fazla ?ye kazan?p daha fazla sat?? yaparlar, stadlardaki olaylar? bile ?nemli ?l??de azalt?r. ama bizim ?lkemiz fenerbah?e'nin ?ike olay? ortaya ??k?nca tff ba?kan? ve yasa de?i?tiren bir ?lke oldu?u i?in bu konuda ?ok umutsuzum
Yorum Yap
-
Cuneyt Cakir, Aziz Yildirim, Sansal Buyuka ve Markus Merk'in ortak urunudur. "Cuneyt'i maca verin ve yarin yanima gonderin" talimatini Aziz vermisti TFF'ye.
Cuneyt Aziz'in tetikcisidir. Sike davasindan dolayi korkup biraz Aziz'i kizdiran yonetimleri oldu ama yavas yavas yine Aziz'in cebini tutmaya basladi.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet O?uz Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1.ma?ta 30 cm ofsayttan gol, ersan'a g?sterilmeyen ikinci sar? kart, ?ener'in gomez'e yapt??? penalt? ki bence k?rm?z? kart da olmas? laz?m o pozisyonda son adam ?ener.
Bir tane Be?ikta?l? haberci bu amcaya ula??p ger?ekten sadece becke sar? verilmemesini mi yanl?? buldunuz diye sorup
ses kayd? alam?yor mu?
Resmen adam kafas?ndan senaryo yazm?? haberi olu?turmu? gibi ama yalan? ortaya ??karmad?k?a do?ru diye okunuyor i?te
Yorum Yap
-
Hakemleri ancak hakem ligi d?zeltir
25-30 hakem puanl? lig yar???na girecek son 10 d??ecek alt klasmandanda ilk 10 yukar? ??kacak
Hakem bilecekki hatal? y?netince aziz yada gs kurtaramaz beni
Bunun i?inde ma?lara 1 de?il 5 hakem g?zlemcisi gidecek ve elektronik ortamda puan verip raporunu yazacak
de?i?tirme hakk?da olmayacak
G?zlemcilerinde ligi olacak ve onlar?da tv g?r?nt?lerine g?re tarafs?z bir kurul denetleyecek
#sabret
Yorum Yap
-
Aslı Cemil Tasci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemleri ancak hakem ligi d?zeltir
25-30 hakem puanl? lig yar???na girecek son 10 d??ecek alt klasmandanda ilk 10 yukar? ??kacak
Bunun i?inde ma?lara 1 de?il 5 hakem g?zlemcisi gidecek ve elektronik ortamda puan verip raporunu yazacak
G?zlemcilerinde ligi olacak ve onlar?da tv g?r?nt?lerine g?re tarafs?z bir kurul denetleyecek
#sabret
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cemil Tasci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemleri ancak hakem ligi d?zeltir
#sabret
Yorum Yap
Yorum Yap