Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
C?neyt ?ak?r
??k?ş
X
-
b?lent y?ld?r?m fenerin 1 numaral? hakemidir. o bile g?z g?re g?re bu kadar?n? yapamazd?.
-
Volkan iti arkadan Q7'yi itti. Faul yok.
G?n?l-T?re omuz omuza. Faul...
Bir yorum yaz:
-
Aynen ya,?u hakem hatalar?n? video olarak d?zenleyecek olan yok mu ?Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma??n bir kopyas?n? UEFA'ya g?nderemez miyiz?
UEFA ma?lar?na hakem atayan komitenin bunun nas?l a??a??l?k bir adam oldu?unu g?stermemiz laz?m.
Gerekirse Veli&Sneijder Sosa&Volkan ?en olay?n?da yollar?z?
Yap?lamaz m??
Bir yorum yaz:
-
futbolcumuz ezilmemize m?sade eder ba?kan?m?z g?k demez taraftar da ayn?s? olmu?. ?lm???z a?layan?m?z yok.Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sana ve s?ylediklerine sayg? duyuyorum yanl?z her yenildi?imiz derbiden sonra su?u hakem de aramasak diyorum ...
Eze eze yendiler i?te.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
hakem 1. dakikada alpere faulu verdi?i zaman olacaklar? anlad?m. 2 tane k?rm?z? kart? faul olmayan pozisyondan gol yememizi ge?tim 20 tane faul sayar?m g?z g?re g?re fener lehine ?al?nan-?al?nmayan. bu hakem yard?m?yla ma?? kazanamayacak futbol tak?m? yok. 1-0 giderken ka??rd???m?z pozisyonlardan sonra heycanlanmad?m bile. 1-1 olsa nolacak c?neyt yine verecekti ma??.
Bir yorum yaz:
-
Bu ma??n bir kopyas?n? UEFA'ya g?nderemez miyiz?
UEFA ma?lar?na hakem atayan komitenin bunun nas?l a??a??l?k bir adam oldu?unu g?stermemiz laz?m.
Gerekirse Veli&Sneijder Sosa&Volkan ?en olay?n?da yollar?z?
Yap?lamaz m??
Bir yorum yaz:
-
Firat aydunus disinda futboldan anlayan hakem yok su ligde.bugun gozgore gore katletti.torpilli hakem.avrupada boyle yonetse keske.hemen kokartlarini alirlar.canerin sahada kalmasi mucize.olcaya yapilan penaltiyi dunyaya yaymak lazim.
Bir yorum yaz:
-
fener y?zde y?zl?k 4-5 gol pozisyonuna girmemize ve bir topumuzun direkten d?nmesine mi m?sade etti karde?im. Tam anlamad?m ?Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlk yar? 5-0 bitecek ?ekilde ge?ti yapmay?n allah a?k?na ... ne zaman alperle volkan beck ve ?smail kar??s?nda topla bulu?sa elimi a??p dua ediyordum allah?m ne olur gol olmas?n diye. Q7 nin pozisyon d???nda pozisyonumuz yok ilk 45 dakika da. ?kinci yar? biz oynad?k evet ama fb m?sade etti diye biz oynad?k. Nani van Persie ve 9 defansa y?nelik adamla oynad?lar. Yok birde pozisyona girmeseydik ...
Varsayal?m ki felaket kere felaket oynad?k. Hakem hakem olacak Caner itini atacak. 3 kere atmad? 3.
Bir yorum yaz:
-
Quaresma'n?n kart g?rd??? pozisyonla; Caner'in Sosa'ya yapt??? hareketi, biraz sonra da art arda Quaresma ve Beck'e girip kart g?rmedi?i pozisyonlar? bir arada Allah a?k?na biri izah etsin.
Bir yorum yaz:
-
?u a??klamay? yapcak adam yok bizde
?nal Aysal: "C?neyt ?ak?r ?aibeli bir hakem" - --- Derbi ?zel --- http://www.sporx.com/unal-aysal-cune...SXHBQ414661SXQ @sporx arac?l???yla
Bir yorum yaz:
-
Ilk yar? 5-0 bitecek ?ekilde ge?ti yapmay?n allah a?k?na ... ne zaman alperle volkan beck ve ?smail kar??s?nda topla bulu?sa elimi a??p dua ediyordum allah?m ne olur gol olmas?n diye. Q7 nin pozisyon d???nda pozisyonumuz yok ilk 45 dakika da. ?kinci yar? biz oynad?k evet ama fb m?sade etti diye biz oynad?k. Nani van Persie ve 9 defansa y?nelik adamla oynad?lar. Yok birde pozisyona girmeseydik ...
Bir yorum yaz:
-
-
?u adam?n aleyhimize hatalar?n? yazsak sayfalarca yaz?,g?r?nt? ??kar.Hepside derbilerden.Y?netti?i 11 derbiden 1 tanesini kazand?k o ma??da katletmi?ti samiyendeki son ma?t?,net gol? iptal etmi?ti kans?z.Ama olay ?u yukar?da ve bir ?nceki sayfadaki g?r?nt?lerde.Bir hakemin belli bir y?netme tarz? vard?r ama ?u 2 olayda g?r?yoruz ki bu editin tarz? tak?mlar?n forma rengine g?re de?i?iyor....
Bir yorum yaz:
-
Deniz ates bitnelin trabzona yaptigini bug?n sen bize yapt?n ve bizden kimse ??k?p bunu dile getirmeyecek.
Bir yorum yaz:
-
eze eze yenildik nas?l bi laft?r hangi ma?? izledin sen merak ettin? rakip olan ezikler 9 ki?i kalmad?ysa ben su?u hakemde arar?m arkada??m.. eze eze yenildi?imizi iddia etti?in ma?ta 5-6 net pozisyonumuz var .. eziklerin ka? net pozisyonu var s?yler misin ?Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sana ve s?ylediklerine sayg? duyuyorum yanl?z her yenildi?imiz derbiden sonra su?u hakem de aramasak diyorum ...
Eze eze yendiler i?te.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: