Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
H?rs?z Fb
??k?ş
X
-
O malum ma?, bizim ?u an bu durumlarda olmam?z?n sebebidir. YD belas?n?n, Lucescu'nun ?lkeyi terk etmesinin, ?ampiyonluk say?m?z?n hala 15'in alt?nda olmas?n?n sebebidir o ma?.
Kendi taraftar?m?z ?n?nde 5 k?rm?z? kart g?ren tek b?y?k tak?m?z. Bu ?erefsizlikleri bir tek bize kar?? ?ok iyi yap?yorlar. Bu sene, o durumlar?n tekrardan ya?anmas?na izin vermemeliyiz. 6 senedir lig ?ampiyonlu?umuz yok, yeni stada ge?ece?imiz sezonun arifesinde yedirmemeliyiz bir ?ampiyonlu?umuzu daha!
Yorum Yap
-
Adaml?ktan efendilikten prim yapm?? mehmet topal ?n o pozisyonda ben bast?m rakibin su?u yok gibilerinden bi?eyler s?ylemesi gerekmiyor mu?
alay? nopost ?ocuuu bunlar?n.
geriliyorum yeminle.
2003-2004 sezonunun t?m ma?lar?n? izlemi? biri olarak geriliyorum.
tak?m son y?llar?n en iyi futbolunu oynuyor.
m?thi? hava yakaland?.
kalecide geldi art?k.
her?ey yolunda giderken bu tip vakalar insanlar? umutsuzlu?a ss?r?kl?yor.
bu tak?m bu sene ?ampiyon olacak.
feneride kendi sahas?nda yenece?iz.
hiiii? tart??malara mahal vermeden tabiri caizse ''koyup ge?ece?iz''
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO malum ma?, bizim ?u an bu durumlarda olmam?z?n sebebidir. YD belas?n?n, Lucescu'nun ?lkeyi terk etmesinin, ?ampiyonluk say?m?z?n hala 15'in alt?nda olmas?n?n sebebidir o ma?.
Kendi taraftar?m?z ?n?nde 5 k?rm?z? kart g?ren tek b?y?k tak?m?z. Bu ?erefsizlikleri bir tek bize kar?? ?ok iyi yap?yorlar. Bu sene, o durumlar?n tekrardan ya?anmas?na izin vermemeliyiz. 6 senedir lig ?ampiyonlu?umuz yok, yeni stada ge?ece?imiz sezonun arifesinde yedirmemeliyiz bir ?ampiyonlu?umuzu daha!
Yorum Yap
Yorum Yap