Bu yosmalar bizim "sen benim her gece efkar?m" bestesinimi ?evirmi? s?yluyorlar banam? ?yle geldi
#sabret
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Douglao, Mustafa Denizli'den daha faydal? oldu bu sezon Galatasaray'a.
Bir yorum yaz:
-
Akhisar geseyi eleyece?ine haftasonu febeden puan als?n. ?aibelerin ipini finalde biz ?ekelim. ?nce bir konyay? ge?elim tabi!
Bir yorum yaz:
-
?BB'den 4-5 adam eksikti fakat yine Visca's?, Ferhat'?, Mahmut'u vs. oynad?.
Bizde de Atiba,T?re,Gomez gibi adamlar oynayacak.
?at?r ?at?r ??k?p koyacaz bunlara.
Puan kaybetmemizi bekleyen renklilere de tabi ki.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu statlar devletin de?il mi kime ne sat?yorlar..??
Quaresma7Amokachi14Nouma21gecen ordan ge?tim tabela halen duruyor.
Bir yorum yaz:
-
ibbyi hi? be?enmedim, amed ma??nda da ?ok k?t?yd?ler.
kupa ma?lar? ?l?? say?lamaz ama mevcut formlar?yla sa?ma sapan bir golle geriye d??mezsek galibiyet alaca??m?z? d???n?yorum
Bir yorum yaz:
-
Bu statlar devletin de?il mi kime ne sat?yorlar..??
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ekrem ?zaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYere yatsana Abdullah Avc? sesleri y?kseliyor)))))Beter olun hepiniz
Olimpiyatta 15 ma?ta 6 galibiyet alm???z. Heriflerle stad? resmen ortak kullan?yoruz...
Ama yine de ba?ak?ehir stad? ?nemi b?y?k
O statta al?nacak her 3 puan alt?n de?erinde o paraya da de?er yani
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[MENTION=14022]Sezgin Ye?ildal[/MENTION] Abi normal oyunumuzu oynarsak bana da yeneriz gibi geliyor g?z?m?zde ?ok b?y?tt?k bunlar?. Ama cidden ?ok kritik ma? olucak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
[MENTION=14022]Sezgin Ye?ildal[/MENTION] Abi normal oyunumuzu oynarsak bana da yeneriz gibi geliyor g?z?m?zde ?ok b?y?tt?k bunlar?. Ama cidden ?ok kritik ma? olucak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBitti mi ma? beyler? ?bb nas?l?
Biz oyunumuzu oynarsak yeneriz ama kapan?rlarsa s?k?nt? olabilir
Bir yorum yaz:
-
Bitti mi ma? beyler? ?bb nas?l?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYere yatsana Abdullah Avc? sesleri y?kseliyor)))))Beter olun hepiniz
Olimpiyatta 15 ma?ta 6 galibiyet alm???z. Heriflerle stad? resmen ortak kullan?yoruz...
Ama yine de ba?ak?ehir stad? ?nemi b?y?k
O statta al?nacak her 3 puan alt?n de?erinde o paraya da de?er yani
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: