Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fenerbahce kazansin, Galatasaray iyice dibe batsin. GG ve Caner transferlerini aciklayalim kupa macindan sonra Fenerbahce'de kaos'a girsin iyice calkalansin.Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kazans?n.
Fener iyice kar??sin
Bir yorum yaz:
-
Bol kavgali gurultulu kirmizi kartlarin havada ucustugu bir mac olsa tadindan yenmez.
Umarim Fenerbahce kupayi alir bugun, ligde ve avrupada yasamis olduklari hezimet ile kaos icine girdiler zaten, taraftarlari ikiye bolunmus Aziz'in parali askerleri ve Azize karsi olanlar diye - baslarinda tum Turkiye'nin nefret ettigi bir Aziz var ve bu kupayi alsalarda Fenerbahce'de ki kaso oyle kolay kolay sona ermez.
Galatasaray'da da durumlar farkli degil zaten, 2 sene garanti Avrupadan uzak kalmalari bizim icin cok iyi olur. Dursun yonetimi oldugu muddetce zaten ben bunlarin seneye de ilk 5'e girebileceklerini sanmiyorum. Ama Besiktas'imiz icin hayirlisi ne ise o olsun tabi
Bir yorum yaz:
-
Fransada beinsport veriyor bunlarin macini bazi avrupa ligi gecelerinde bize kanal ayirmamalarina ragmen deli olucam
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Fenerbah?e kazansin, GS'nin cezasi 2 yila ?iksin. Eger GS ?n?m?zdeki sezon toparlanir Sampiyonlar ligine gidebilirse cezasi nedeniyle gidemesin, bize yarayabilir.
Bir yorum yaz:
-
Benim i?imden hi? birinin kazanmas? ge?miyor...
Her daim Be?ikta?...
Bir yorum yaz:
-
simarik kendini begenmis burnu kalkik tiplerden hep nefret etmistim
bu yuzden fener bu kupayida alamaz umarim
el ele bas basa sezonu bitiririler.
gs zaten zor durumda fener icin bi darbe daha iyi olur.
bu sekilde basel'e giden arkadaslar samandiryala sezonu kapatirlar.
Bir yorum yaz:
-
Tabiki Fener kazans?n. Bu pislik ligde, tek rakip kals?n bize bika? sene
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bence de ?aibenin kazanmas? i?imize gelir. Zaten bitik vaziyette yosmalar, fb kazanamazsa kaos olur [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
fb kazanamas?n daha ?ok istiyorum sanki secondbah?e mizah? iyi gider
DDDDDDDD
Bir yorum yaz:
-
G?le oynaya al?r fener. M?hendis oktay'?n katillerine kupa falan vermesinler.
Bir yorum yaz:
-
Abi, ma? var m? yok mu o bile yok televizyonlarda. Bence ?nemsiz bir ma?, Gs de Fb de art?k pek sallanm?yorAslı Tolga Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLigde ki gs-fb ma??ndan ?nce alg? yaratmak i?in ?ekilen dostluk videolu reklamlar? bu ma?tan ?nce hi? g?remedim nedense.gif)
Medya daha Kadlec'in gitti?ini bile bilmiyor, o derece.
Bir yorum yaz:
-
Ligde ki gs-fb ma??ndan ?nce alg? yaratmak i?in ?ekilen dostluk videolu reklamlar? bu ma?tan ?nce hi? g?remedim nedense
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: