Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Fenerbah?e kazansin, GS'nin cezasi 2 yila ?iksin. Eger GS ?n?m?zdeki sezon toparlanir Sampiyonlar ligine gidebilirse cezasi nedeniyle gidemesin, bize yarayabilir.
1. olan zaten gidiyor abi bize yaramaz o , seneye de bizde in?allah
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Gs kazans?n.
Fener iyice kar??sin
Fenerbahce kazansin, Galatasaray iyice dibe batsin. GG ve Caner transferlerini aciklayalim kupa macindan sonra Fenerbahce'de kaos'a girsin iyice calkalansin.
Bol kavgali gurultulu kirmizi kartlarin havada ucustugu bir mac olsa tadindan yenmez.
Umarim Fenerbahce kupayi alir bugun, ligde ve avrupada yasamis olduklari hezimet ile kaos icine girdiler zaten, taraftarlari ikiye bolunmus Aziz'in parali askerleri ve Azize karsi olanlar diye - baslarinda tum Turkiye'nin nefret ettigi bir Aziz var ve bu kupayi alsalarda Fenerbahce'de ki kaso oyle kolay kolay sona ermez.
Galatasaray'da da durumlar farkli degil zaten, 2 sene garanti Avrupadan uzak kalmalari bizim icin cok iyi olur. Dursun yonetimi oldugu muddetce zaten ben bunlarin seneye de ilk 5'e girebileceklerini sanmiyorum. Ama Besiktas'imiz icin hayirlisi ne ise o olsun tabi
Fenerbah?e kazansin, GS'nin cezasi 2 yila ?iksin. Eger GS ?n?m?zdeki sezon toparlanir Sampiyonlar ligine gidebilirse cezasi nedeniyle gidemesin, bize yarayabilir.
simarik kendini begenmis burnu kalkik tiplerden hep nefret etmistim
bu yuzden fener bu kupayida alamaz umarim
el ele bas basa sezonu bitiririler.
gs zaten zor durumda fener icin bi darbe daha iyi olur.
bu sekilde basel'e giden arkadaslar samandiryala sezonu kapatirlar.
Bir yorum yaz: