Turu ge?sin Fener.Daha iyi.Hatta her ma?lar? 120 dakika olsun tad?ndan yenmez.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfbnin bu ma?ta 120 dakika oynamas? ve tur atlamas? ile bir sonraki turda iki ma? daha yapmalar? avrupa kupas? ma?lar? ve lig fikst?r? nedeni ile h?rpalanmamalar? ka??n?lmazd?r. ben bu ma??n uzatmalara gitmesini ?ok istiyordum ?yle oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfbnin bu ma?ta 120 dakika oynamas? ve tur atlamas? ile bir sonraki turda iki ma? daha yapmalar? avrupa kupas? ma?lar? ve lig fikst?r? nedeni ile h?rpalanmamalar? ka??n?lmazd?r. ben bu ma??n uzatmalara gitmesini ?ok istiyordum ?yle oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfbnin bu ma?ta 120 dakika oynamas? ve tur atlamas? ile bir sonraki turda iki ma? daha yapmalar? avrupa kupas? ma?lar? ve lig fikst?r? nedeni ile h?rpalanmamalar? ka??n?lmazd?r. ben bu ma??n uzatmalara gitmesini ?ok istiyordum ?yle oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Erdinc Elevli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener S?per lig i?in ge?erli futbolu oynuyor neden be?enilmiyor bilmiyorum ama ben 100. y?ldaki oyunumuza benzetiyorum... Bu fener zor yenilir anadolu tak?mlar?na bizim kad?k?yde yine tenmemiz yada en az?ndan berabere kalmam?z gerekecek
Fb de Alex olsa anlar?m ama bu oyun anlay???yla her ma? kabiz eder taraftar?ni. .
Ayr?ca fb ilk gol? yedi?i hi?bir ma?? kazanamaz..Tolunay in oyun anlay??? ne ise pereira'ninda o..
Yorum Yap
-
Oynad?klar? top ?ampiyonlu?a yetmez. Bu kupa de?il lig ma?? olsa k?me d??me hatt?ndaki tak?ma evinde puan vermi? olacaklard?. Gol yememek ?nemli ama fener gerekli h?cumu yapam?yor. G?n gelir rakip girdi?i 2 pozisyonu da gol yapar sen yapamazs?n. Son 3 ma?lar?n? izledim. Fener seyircisi ne kadar memnun da olsa bence bu oyun ?ampiyonlu?a yetmez. Ha b?yle her ma? penalt? k?rm?z? kart ol?rsa bilemem.
SM-N900 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
100.y?ldaki tak?ma benziyor denmi? ama gol? att?ktan sonra ayn? Bilic'in Be?ikta?'?na d?n?yor.H?cum g?c? iyi bi tak?m y?klendi?i takdirde rahat gol atar Fb'ye.Ba?ak?ehir ma??ndan sonra yine k?smen iyi bi tak?mla oynad?lar ve 2 ma?? da rakip 10 ki?i kald?ktan sonra zor kazanabildiler.Gs bile en k?t? haliyle 1 puan ald? bunlardan.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Tuluy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOynad?klar? top ?ampiyonlu?a yetmez. Bu kupa de?il lig ma?? olsa k?me d??me hatt?ndaki tak?ma evinde puan vermi? olacaklard?. Gol yememek ?nemli ama fener gerekli h?cumu yapam?yor. G?n gelir rakip girdi?i 2 pozisyonu da gol yapar sen yapamazs?n. Son 3 ma?lar?n? izledim. Fener seyircisi ne kadar memnun da olsa bence bu oyun ?ampiyonlu?a yetmez. Ha b?yle her ma? penalt? k?rm?z? kart ol?rsa bilemem.
SM-N900 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap