Akhisar bildigin ikinci golu atmamak icin elinden geleni yapti. Yalniz bu gs fenerden puan alir umitlerim suya dusecek gibi. Vok daginik oynuyolar. Fener bunlari arenada 5 lerse hic sasirmayin.
insallah toparlarlar fener macina kadar itler
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cemil Tasci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster"Ald?rma cincon ald?rma " diyorlar nas?l taraftar bunlada hi? utanma yok
#sabret
Al??k?n de?ilim ya ?a??rd?m
#sabret
Bir yorum yaz:
-
Akhisar'?n feneri zorlayacak oyun tarz? var. H?zl? oyuncular? araya ka??rabilirlerse puan ve puanlar alabilir.
Bir yorum yaz:
-
Bu akhisardan nefret ediyorum ya. Mecbur bu hafta destekliycez ama di?er ma?larda beter olsunlar.
Bir yorum yaz:
-
Bu spikerler hayat?nda hi? ma? izlememi? gibi yorumlar yap?yorlar .
Ayr?ca gs Avrupa'ya gidemeyecekler diye S...mi? e?ek gibi mutsuz moralsiz oynuyor .
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHad be Daglaou sakatlandi heralde.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
O'da var tabi. Bu arada 2-1 yetiyor mu Akhisar'a?Arkadas Besiktas'a bunun yapildigini hic gormedim.
Hani stadyum ve taraftar baskisi diyoruz ya ya bu taraftar baskisi falan da degil. Zira GS'nin taraftari yok macta. Artik sadece guluyorum aci aci...
Bir yorum yaz:
-
ben hayat?mda bu kadar fanatik bir yorumcu g?rmedim,adamlar altl? ?stl? otoban yapt? gs yi 5-6 olucak ma? hala gs den kimi neyi ?vsemin derdinde,rakip yunan olsa b?yle yorum yap?lmaz.
Bir yorum yaz:
-
Akhisar inanilmaz pozisyonlar kacirdi.suan 1_7 filan olmaliydi skor
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
AKhisar naptiniz lan? beraberlige para mi bastiniz?? Bu nedir arkadas
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: