Tebrikler Amed
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Burada da bir ?ok ki?i s?yl?yordu.. fener'in ?st?ne do?ru ?ekilde giden tak?m olunca da??l?r savunmalar? asl?nda bir numaralar? yok diye.. bu zamana kadar hakem kararlar? rakiplerine bask? kurmalar?n? sa?lad?.. ataktan d?n??te arkadan yapt?klar? fauller karts?z ge?ildi.. baz?lar? hi? ?al?nmad?.. b?ylece d?nen toplar? h?zl?ca geri kapabildiler.. ama h?cum varyasyonlar? olmad???ndan topa hakim olsa da k?s?r bir tak?m fener.. 2 ma?t?r rakipleri daha iyi analiz ediyorlar ve kolay gol bulabiliyorlar.. san?r?m psikolojik duvar da y?k?lm??t?r art?k.. hakemler de sertliklerine g?z yummay? biraz olsun b?rak?rlarsa fener ?ok kolay puan kaybedecek bir tak?m. Her ?eyin ?tesinde mutsuz, huzursuz, egodan beyni sulanm??, resmen lanet ede ede oynad??? tipinden belli olan oyunculardan kurulu.. umar?m ligde arka arkaya kay?p ya?ay?p bir an ?nce koparlar yar??tan.
Yorum Yap
-
Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfinirbih?inin difinsi ?ik iyi
he ?ok iyi
Amedspor sallas?n bir tane daha da , sonra bakal?m keyfimize . bunlara g?lmek ?ok keyifli oluyor
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener forumlar?n? okuyorum da bir k?s?m Aziz di?er k?s?m Vitor istifa etsin diyor. Bunlar iyice kar??t?.
Yorum Yap
-
Ben Her ne kadar futbola siyaset girmi? olsa da siyaseti sokmayaca??m Futbola.
Amedspor'a helal olsun, o kadar laf s?ylendi, edildi olay oldu ?i?ekle kar??lam??lar Fenerbah?e'yi. Bug?n hangi tak?m hangi tak?m? kar??l?yor?
30 Saniye durmu?lar, Fenerbah?e'de buna sayg? g?stermi?. Fenerbah?e'ye de helal olsun.
Oynanmas? zor bir ma?ta olay ??kmadan bitmi?, Kart ??kmam??, vurdu k?rd? olmam??. ?ki tak?m? da tebrik ediyorum ben, Siz ne derseniz deyin.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap