2010 senesinde oldu?u gibi - Be?ikta? Diyar el ele hep beraber trib?nlere...
[ATTACH]9401[/ATTACH]
O kadar cok ?zl?yorumki bu bar?? g?r?nt?lerini..
Tv yi a?maya korkuyorum inan?n..?nsanlar ?lmesin,?ehit cenazeleri gitmesin memleketlerine,siviller huzur i?inde ya?as?n..
?nsanlar kendilerini kulland?r?p,kutsal de?erlerin arkas?na s???nd?rma bahanesiyle birbirleriyle ?at??t?r?lmas?nlar..
Tek y?rek tek bilek olsunlar..Konu?al?m,tart??al?m ama k?rmayal?m,?ld?rmeyelim,ocaklar?m?z s?nmesin..
Anadolu medeniyetler be?i?idir..Ben herkesi cok seviyorum,t?m de?erlere inan?lara kimliklere sonsuz sayg?l?y?m.Y?ce Allah ay?rmadan yaratt?ysa bundan sonra ay?rmakta bana d??mez diyorum.
Yani farkl? a??lardan bakm???z olaya genelde ama, en zay?f halka kimse onu ?ekelim istiyorum ben. Sonu?ta bir tur, bir ma? i?eride bir ma? d??ar?da oynay?p ge?ece?iz. Trabzonspor'u veya Ba?ak?ehir'i Konyaspor'u Rizespor'u ?ekmek i?imizi zorla?t?r?r daha kolay bir kura ?ans? varken o da 2. lig temsilcisi. 5 ma? kald? kupada, 5'te 5 yapmam?za bile gerek yok 3 galibiyet bizi kupa ?ampiyonu yapabilir. Bence kazanmas? bu kadar basit bir kupay? ?nemsememek olmaz, kupa kupad?r. ?ngiltere gibi Premier lig, FA cup, Lig Kupas?, Community Shield vs vs gibi organizasyonlar?m?z ?ok de?il. Allah korusun ligi 2.bitirsek bile en az?ndan bir ba?ar? g?sterdi?imizin bu sezon ba?ar?l? oldu?umuzun somut bir kutlamas? olur elimizde diye d???n?yorum.
Trabzon taraftar?ndan m?thi? bir tezah?rat zekas?; ??ld?rt bizi delirt bizi kaplan?m, bu stad? ba?lar?na y?kal?m... Bunu hemen kendimize uyarlayal?m 10 numara olmu?...
Yorum Yap