?a?da? iddaalar patlad? valla, Dallas 3 say?dan gitti. Son h?cumu kullanmad?lar Son 3.30 dakika 13 say? kalm??t?, atmad?lar.. son dakika att?lar 10 say?
Warriors Spurs ma??n?n ilk yar?s? efsane oldu; Curry & Casspi kap??mas? oldu. ?lk yar? 7 ??l?k att? Casspi.. Curry ilk periyot say?s? yoktu, yanl?? hat?rlam?yorsam 2.periyotta son 3 dakikada 17 say? att?
Casspi 36 Say? ile kariyer rekoru k?rd?, tabi Warriors ma?? ald? ?st geldi o da 123 say? barem koymu?lar ; 122-103 bitti
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?a?da? iddaalar patlad? valla, Dallas 3 say?dan gitti. Son h?cumu kullanmad?lar Son 3.30 dakika 13 say? kalm??t?, atmad?lar.. son dakika att?lar 10 say?
Warriors Spurs ma??n?n ilk yar?s? efsane oldu; Curry & Casspi kap??mas? oldu. ?lk yar? 7 ??l?k att? Casspi.. Curry ilk periyot say?s? yoktu, yanl?? hat?rlam?yorsam 2.periyotta son 3 dakikada 17 say? att?
Casspi 36 Say? ile kariyer rekoru k?rd?, tabi Warriors ma?? ald? ?st geldi o da 123 say? barem koymu?lar ; 122-103 bitti
seni yine 76'lar yakm??. ?stlerden emindim ama yine ?? say?dan gittim bro nets maimiyi yenmi? yahu. ama temiz ?st gelmi?.
biraz daha dikkatli oynamak gerek. alta elimiz gitmiyor ama ?o?u ma?ta alt bitiyor
gece 5 ma? daha var. onlara bir bakay?m. baya k?t? ge?ti bu gece
iyler hep ters bitmi? ya
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
seni yine 76'lar yakm??. ?stlerden emindim ama yine ?? say?dan gittim bro nets maimiyi yenmi? yahu. ama temiz ?st gelmi?.
biraz daha dikkatli oynamak gerek. alta elimiz gitmiyor ama ?o?u ma?ta alt bitiyor
iyler hep ters bitmi? ya
Valla sorma, Miami iy geldi, ms gelmedi...
2.sinde ise ; ?ndiana ve Orlando ?st, LA Clippers 2, Dallas 1, Utah ?y1 oynad?m
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
iyler hep ters bitmi? ya
Valla sorma, Miami iy geldi, ms gelmedi...
2.sinde ise ; ?ndiana ve Orlando ?st, LA Clippers 2, Dallas 1, Utah ?y1 oynad?m
?u son kuponda son 3 ma? geldi, ?stlerden yatt?
3 ma? ve 20 misli en uygun sistem bence. fazla ma? eklemek i?i bozuyor.
gece 10'un ?zerinde ma? oynand?.
3 tane banko bulunurdu.
abarttt?k biraz
Yorum Yap