1 milyon liraya 2 bilet nedir ulan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
Valla James'e yaz?k oluyor. Herifler 30 say? d??ar?dan say? buldu. Cleveland ise sadece 3 say? bulabildi. Yaz?k.
Bir yorum yaz:
-
Lebrona yazik oluyor harbiden adam sivri sinek gibi eziyor rakibi ama takim arkadaslari tirt. 3 luk atma ozurluler
Bir yorum yaz:
-
Green'e o haks?z cezay? vermeseler bu seri 5. ma? bitmi?ti; ama sa?l?k olsun. Adam?m benim co?turuyor
Bir yorum yaz:
-
Green 21.say?.. 5/5 ??l?k. ?lla bir ekstrac? ??kacak yani i?imizi zorla?t?racak
Bir yorum yaz:
-
2.veya 3.ma?ta 3.periyot ba?a ba? gidiyordu, Lebron 2 hata yapt? fark 6 ya ??kt?. Bir Y?z?m? y?kay?p geldim, 4.?eyrek ba?lam?? 50 saniye de 16 ya ??km??t? farkAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw
adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
H?h dedim. Kapatt?m zaten
Bir yorum yaz:
-
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gswAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi CavsAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
Bir yorum yaz:
-
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi CavsAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Bir yorum yaz:
-
Baya sert ma? oluyor ?u ana kadar.
Hakemler de azami gayret ediyorlar d?d?k ?almamak i?in
Bir yorum yaz:
-
Olum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: