Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
2.veya 3.ma?ta 3.periyot ba?a ba? gidiyordu, Lebron 2 hata yapt? fark 6 ya ??kt?. Bir Y?z?m? y?kay?p geldim, 4.?eyrek ba?lam?? 50 saniye de 16 ya ??km??t? fark H?h dedim. Kapatt?m zaten
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Olum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi Cavs
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
Mesajı göster
Olum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi Cavs
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Bir yorum yaz: