Tebrik ederiz
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
Curry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
?ber bir oyuncu olsan dahi lider de?ilsen her zaman eksik kal?rs?n.
Curry' de her zaman bu eksik olacak.
Ger?i Jordan' ?n ma?lar?n? izleme f?rsat? bulan ?ansl? bir nesil olarak ?unu diyebilirim ki, Bulls' un o d?nemki rakipleri ?u ligde g?le oynaya ?ampiyon olurdu.
Bulls' u hesaba katm?yorum bile.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCurry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
Ger?i Jordan' ?n ma?lar?n? izleme f?rsat? bulan ?ansl? bir nesil olarak ?unu diyebilirim ki, Bulls' un o d?nemki rakipleri ?u ligde g?le oynaya ?ampiyon olurdu.
+1903 Aynen ?yle abi.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCurry nas?l MVP oluyor o kadar ?vg?y? al?yor anlam?yordum.
+1903 Aynen ?yle abi.
Yorum Yap
-
Lebron James ilk yar? bitmeden triple-double istatistiklerine yakla?sa da yersiz top kay?plar? ?ok zarar verdi. Ma??n bitimine 5 dk. kala tak?m? 4 say? geriye d??t??? s?rada 3 serbest at?? ve bir ??l?kle tak?m?n? ayakta tuttu. 1 dk varken de o u?arak gelip yapt??? blok efsaneydi. ?l?m? g?ze alm?? gibi z?plad? resmen. Kevin Love'?n h?cum ribaundlar?, tak?m halinde 13/1 ??l?k y?zdesine sahipken J.R Smith'in ard arda iki ??l???, Iman Shumpert'?n Klay Thompson'? kitlemesi, Tristan Thompson'?n iyi yer al?p rakibe faul ald?rmas?... Kyrie Irving'in en zor toplar? bile basket faule ?evirmesi eklenince ?ampiyonluk ka??n?lmaz oldu.
Curry beklenenin ?ok alt?nda kald?. Draymond Green'in efsane performans?na bir oyuncu e?lik edebilse Cleveland'?n bu gayreti yine bo?a gidebilirdi.
Hepsinden ziyade efsane ma? oldu. Her an?n keyfini ??kard?m. Ma??n tekrar?n? defalarca izleyebilirim. Ba?tan beri Cleveland'?n ?ampiyonlu?unu istiyordum. Curry ve arkada?lar?n?n ?n? a??k ileride fazlas?yla ?ampiyon olacaklard?r.
Yorum Yap
Yorum Yap