Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Nba (2015-2016)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    Bosingwagillerden A.Davis d?n gece ay?p etti biraz. Tamam 59 say? atars?n da yan?nda 20 ribaund nedir. ?ok dominant bir oyun[emoji122] [emoji122] [emoji122]

En son ben daha ilkokul bebesi iken Shaq benzer bir performans ortaya koymu?tu.

#respect

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    Yar??mac?lar? g?r?nce bu adamlar i?in uykusuz kalmaya de?mez Lavine gene ?ok rahat kazan?r sma? yar??mas?n? demi?tim. Hayat?mda hi? bu kadar yan?lm?? olamam herelde

Lavine yine kazand? ama Gordon beklentilerimin ?ok ?ok ?st?nde bir performans ortaya koymu?. Kazanmay? da sonuna kadar hak etmi?. Hele final serisinde maskotun ?zerinden bast??? sma? t?m zamanlar?n top 5ine girer bence.

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Su oylama sistemi hic bir sene adil olmadi. Bu yilda bariz sekilde gordon in hakki yendi. Tamam zach lavine in sma?lari cok iyiydi ama hepsi daha once yapilmisti yeni bisey izletmedi bize. Gordon in tum smaclari birbirinden guzel ve kendine ?zg?yd?.

Bir yorum yaz:

• Eren Cataltepe
    yanıtladı
    Nostalji hastal??? bir kenara b?rak?l?rsa, Carter'?n kazand??? efsane sene dahil heralde en muazzam smac? yapt? Gordon d?n ak?am.
    Masa ba??nda elenmesi yaz?k oldu

Bir yorum yaz:

• Kemal Işık
    yanıtladı
    bulun bulu?turun sma? yar??mas?n? izleyin..efsaneydi efsane..

Bir yorum yaz:

• Okan Akdeniz
    yanıtladı
    Golden state maclarina ust basin, adamlar affetmiyor

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    siz siz olun nba de oklahama ya futbolda da arsenale oynamay?n

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı

Okc ve Cleveland'a 2 kuponda da yer verdim. ?y, Ms ve ?st olarak. ?stler geldi de ?lk yar? ve ma? sonucu gelmedi.
    Tabi iki yatan ma?? da ayr? kupona koydum
    Bu da benim ba?ar?m...

Ne diyeyim, k?smetim bu i?te.

Bir yorum yaz:

• Bilal Pay
    yanıtladı
    curry alev alm?? yine

Bir yorum yaz:

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    curry yine co?tu bu gece. ilk ?eyrekte 7 ??l?k buldu . ma?? da 51 say? ile tamamlad? (toplamda 11 ?? say? isabeti).
    D?n gece ?zellikle ilk periyotta efsane bir oyun ??kard? ger?ekten. Curry tek ba??na 23 atarken Washington tak?m olarak 22 say?da idi bir ara

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    nba ma?lar? bug?n s?k?nt?l?. hi? banko ma? yok hepsi ortada .zaten 4 ma? var b?ltende.
    euroleague ma?lar? daha iyi bug?n ona yo?unla?mak laz?m.

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Bu gece nba ma?lar? var anlayan arkada?lar 1-2 ma? s?ylesede oynasak asl?nda

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    curry yine co?tu bu gece. ilk ?eyrekte 7 ??l?k buldu . ma?? da 51 say? ile tamamlad? (toplamda 11 ?? say? isabeti).

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    o 2 kuponun yan?nda bir de West ham iy 0 vard? Ondan yatt? birde, 3 1 ald?lar ma?? iy 1-0 ma?lubiyetti

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    of of of cok fena olmu? ya. clevland'? g?rd?n m? ka?acaks?n valla. ?ok ayars?z bir tak?m vallahi.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X