Bosingwagillerden A.Davis d?n gece ay?p etti biraz. Tamam 59 say? atars?n da yan?nda 20 ribaund nedir. ?ok dominant bir oyun[emoji122] [emoji122] [emoji122]
En son ben daha ilkokul bebesi iken Shaq benzer bir performans ortaya koymu?tu.
#respect
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
Yar??mac?lar? g?r?nce bu adamlar i?in uykusuz kalmaya de?mez Lavine gene ?ok rahat kazan?r sma? yar??mas?n? demi?tim. Hayat?mda hi? bu kadar yan?lm?? olamam herelde
Lavine yine kazand? ama Gordon beklentilerimin ?ok ?ok ?st?nde bir performans ortaya koymu?. Kazanmay? da sonuna kadar hak etmi?. Hele final serisinde maskotun ?zerinden bast??? sma? t?m zamanlar?n top 5ine girer bence.
Bir yorum yaz:
-
Su oylama sistemi hic bir sene adil olmadi. Bu yilda bariz sekilde gordon in hakki yendi. Tamam zach lavine in sma?lari cok iyiydi ama hepsi daha once yapilmisti yeni bisey izletmedi bize. Gordon in tum smaclari birbirinden guzel ve kendine ?zg?yd?.
Bir yorum yaz:
-
Nostalji hastal??? bir kenara b?rak?l?rsa, Carter'?n kazand??? efsane sene dahil heralde en muazzam smac? yapt? Gordon d?n ak?am.
Masa ba??nda elenmesi yaz?k oldu
Bir yorum yaz:
-
Okc ve Cleveland'a 2 kuponda da yer verdim. ?y, Ms ve ?st olarak. ?stler geldi de ?lk yar? ve ma? sonucu gelmedi.
Tabi iki yatan ma?? da ayr? kupona koydum
Bu da benim ba?ar?m...
Ne diyeyim, k?smetim bu i?te.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercurry yine co?tu bu gece. ilk ?eyrekte 7 ??l?k buldu . ma?? da 51 say? ile tamamlad? (toplamda 11 ?? say? isabeti).
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
nba ma?lar? bug?n s?k?nt?l?. hi? banko ma? yok hepsi ortada .zaten 4 ma? var b?ltende.
euroleague ma?lar? daha iyi bug?n ona yo?unla?mak laz?m.
Bir yorum yaz:
-
Bu gece nba ma?lar? var anlayan arkada?lar 1-2 ma? s?ylesede oynasak asl?nda
Bir yorum yaz:
-
curry yine co?tu bu gece. ilk ?eyrekte 7 ??l?k buldu . ma?? da 51 say? ile tamamlad? (toplamda 11 ?? say? isabeti).
Bir yorum yaz:
-
o 2 kuponun yan?nda bir de West ham iy 0 vard?Ondan yatt? birde, 3 1 ald?lar ma?? iy 1-0 ma?lubiyetti
Bir yorum yaz:
-
of of of cok fena olmu? ya. clevland'? g?rd?n m? ka?acaks?n valla. ?ok ayars?z bir tak?m vallahi.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: