Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

[Haz?rl?k Ma??] T?rkiye - Yunanistan 20:15 TV8

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ozzynin futbol zekasini anlayacak adam yokki sahada gidiyorlar adamlar?n kuca??na markaja...

Yorum Yap

Biri bana Oguzhan'in oyundan cikarilip Emre Colak'in,
      Cenk'in cikip Yunus Malli'nin girmesini anlatsin, sabirla dinleyecegim. Neden?

Yorum Yap

Milli tak?m? desteklemiyorum diyen insanlar? ?ok fazla su?lamamak laz?m.

Yorum Yap

Simdi sakatliklari yuzunden milli takimdan cikarilan gs liler 11 cikacak di mi haftasonu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

?u ma?lar?n 2 tane sebebi var.

1 - Siyasi. ?zellikle Katar ma?? tam bir rezillik.

2 - Arda'n?n ma? eksikli?ini gidermesi.

Yorum Yap

Spikerde iyimi? ismail g?ld?ren selcuk ?ahin felan.

Yorum Yap

Spikerde gslileri yalayip duruyor

Yorum Yap

Ilk bizim oyunculari cikarmasaydi art niyet arardim . 😀

Yorum Yap

Arkada?lar bu haz?rl?k ma??, amma takt?n?z bizim oyuncular ??km?? ?u girmi? falan. Olumlu yan?ndan bak?n, haz?rl?k ma??nda bu kadar yorulmalar?na gerek yok bizimkilerin..

Yorum Yap

Katiksiz bir hOCa sinyor Terim.

Yorum Yap

Utanmasalar Arda'n?n k?pe?i olacaklar.

B?yle b?yle antipatik oluyorlar i?te.

Yorum Yap

S?rf Ozzy,T?re,Cenk,Hakan,At?n? gibi gen? say?lacak jenerasyon kendini g?stersin diye ?ok istemi?tim Fransa'ya gitmeyi ama kendini mafya zanneden a??r abi Fatih Terim'in y?z?nden resmen tekrar so?udum milli tak?mdan ve Arda'dan.Fransada da g?r?cez b?y?k ihtimalle bu sayd???m isimleri oynatmayacak.Sel?uk,balta,Burak hatta ve hatta Umut'u oynat?r bence yani uzun laf?n k?sas? yine bizim i?in hayal k?r?kl???yla biticek turnuva bence.

Yorum Yap

Faroe adalar?n?n grubunda sonuncu olan yunan tak?m?na pozisyon yok cac?k olmaz bu tak?mdan...

Yorum Yap

4 oyuncumuzdan Cenk d???nda di?er 3 ?n? be?endim. ?smail her ma? ?zerine koyuyor, Olcay Be?ikta? ma?? olsayd? ?ok pozisyona girerdi, bo?a ?ok ka?t? ama yollayamad?lar. Cenk de asl?nda ?ok yanl?z kald? ama be?enmeme sebebim iki organize atakta topu kontrol edememesiydi. S?rt? d?n?k s?k?nt? ya??yorsa buna ?al??mas? laz?m...

Yorum Yap

Hakan ?alhano?lu ?nde O?uzhan arkada oynayacaksa Fatih O?uzhan'? hi? Fransa'ya g?t?rmesin daha iyi. Hakan'?n ?u anki piyasas? ne kadar bilmiyorum ama Ozzie bu adamdan fazla eder.Ben bu adamda oynad??? ma?larda bir gram futbol g?remedim.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X