Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
[Haz?rl?k Ma??] Katar - T?rkiye 13.11.2015 Cuma Saat 19:30
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay sefirligini ilan etti ... Olcay hem Besiktasta hem milli tak?mda soke soke alacak o formay?...ko?um benim...bu i?ler sadece calimla olsayd? copacabana plaj?nda binlerce adam top?u olurdu...
Benim ??yle bir d???ncem var-->yetene?i k?s?tl? oyuncular m?cadele g?c?yle bir yere kadar gidebiliyor o nedenle ?ampiyonluk getiremiyor. G??l? bir olcay ?ok can yakar ama malesef her zaman g??l? kalamayacak...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay sefirligini ilan etti ... Olcay hem Besiktasta hem milli tak?mda soke soke alacak o formay?...ko?um benim...bu i?ler sadece calimla olsayd? copacabana plaj?nda binlerce adam top?u olurdu...
Benim ??yle bir d???ncem var-->yetene?i k?s?tl? oyuncular m?cadele g?c?yle bir yere kadar gidebiliyor o nedenle ?ampiyonluk getiremiyor. G??l? bir olcay ?ok can yakar ama malesef her zaman g??l? kalamayacak...
Ge?en sene sadece olcay dusmedi tak?m olarak d??t?k bence mental d???? vard? ite kaka gitmeye ?al??t?k gitmedi bu sene ?enol hocanin Besiktasi daha g?ven veriyor o y?nden in?allah bu sene o d???? olmayacak...
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya ya bak ayni Besiktas
Bizde Beyaz Forma, Siyah ?ort yapsak ke?ke
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya ya bak ayni Besiktas
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya ya bak ayni Besiktas
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya ya bak ayni Besiktas
Nexus 4 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap