Obradovic ?ok b?y?k bir komutan ya. Ger?ekten hakettiler ama. Tebrik ederim. Dar?s? ba??m?za in?allah.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEkpe udoh da masallah boyle adam uzun zamandir gormedim.
Fb seneye de alsin euroligi gitgide basket takimi moduna geciyolar
2-3 takviye ile bizde o tak?mla baya basarili olurduk
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEkpe udoh da masallah boyle adam uzun zamandir gormedim.
Fb seneye de alsin euroligi gitgide basket takimi moduna geciyolar
2-3 takviye ile bizde o tak?mla baya basarili olurduk
Yorum Yap
-
Sevinmedim, ?z?lmedim de.
?ok zarar ettiler, zaten bor?ta bir kul?p i?in de?er mi? Bilemiyorum, zaten Euroleague'nin sponsorlar?n?n da ?o?u T?rk.
CSKA d???nda en y?ksek b?t?eyle ?ampiyon olmak, finalde de onlarla oynamadan. Ba?ar? m?, tabii ki ba?ar? ama yar?n ?b?r g?n biz de kural?m, biz de al?r?z. Zaten git gide b?t?eler k?s?l?yor. CSKA ve Fenerbah?e d???nda ciddi bir tak?m yoktu. ?yi oyuncular da NBA'e gidiyor do?al olarak.
Avrupa Basketbolu ??k??te, zaten kapal? bir turnuva. ?ampiyon olsan da giremiyorsun ya da l?tfedersen giriyorsun. Pek ciddiye alm?yorum o y?zden.
Seneye 2-3 takviyeyle Kar??yaka'daki gibi al?r ko? kupay? ellerinden olur biter.
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?rk spor tarihinin en b?y?k ba?ar?s? imi?...
?lkemizde ger?ekten bir fb ??mar?kl??? var. D?nya ???nc?l??? ile bir uefa kupas? ba?ar?s? var.
bizi ge?elim de as?l geselileri kudurtacak bu ??mar?klar.. bizim euroleaguemiz sizin uefan?z? d?ver muhabbeti
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?rk spor tarihinin en b?y?k ba?ar?s? imi?...
?lkemizde ger?ekten bir fb ??mar?kl??? var. D?nya ???nc?l??? ile bir uefa kupas? ba?ar?s? var.
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?rk spor tarihinin en b?y?k ba?ar?s? imi?...
bizi ge?elim de as?l geselileri kudurtacak bu ??mar?klar.. bizim euroleaguemiz sizin uefan?z? d?ver muhabbeti [emoji38]
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
Yaa zamaninda dandik de olsa ufak bi butce dahi ayirinca baskani federasyona adaylikla ugrasan baskansiz bir camia olarak 4 kupayi ayni senede aldik.
O yildan sonra bu isin avrupada cidden cok kolay oldugunu biraz butce yratip iyi bi hoca getirince en gec 3 senede basarinin kacinilmaz oldugunuda nettir.
Basketbol topu denen seyle 2 sene once tanisan trabzon bile avrupada basitte olsa bi kupada final oynayabiliyosa siz hesap edin.
Sporda basari onemlidir eyvallah da hani 2 hafta sonra futbol transferi konusacaklar sezona haylallerle baslayip kasimda yine basket seyircisi olucaklar.
O yuzden bu ulkedeki futbol disi herhangi bir basariya sevinen taraftarlarin pekde samimi oldugunu dusunmuyorum
Ayrica euroleague denen organizasyonun spora bi katkisi oldugunuda dusunmuyorum basariya degilde butce ekonomiye yani paraya gore takim alan bir spor organizasyonu olabilirmi golf mu bu ? F1 mi ?
4 kupa aldigimiz sene zorla aldilar bizi bu turnuvaya bole bi spor turnuvasi mi olur?
Dusunun sampiyonlar liginde inter milan valencia falan hala butceleri var diye cagiriliyor sampiyonnolan leichester'a sen gelme diyip manu'yu cagiriyolar.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Huseyin Kurt; 22-05-2017, 02:36.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim anlamad???m konu ?u baskette feneri destekliyorsan?z futbolda da destekleyin neden orada desteklemiyorsunuz ki
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap