Kusura bakmay?n bu i? b?t?e de?il vizyon meselesi. Bug?n o kupay? biz kald?rsayd?k ba?ka ?eyler yaz?yor olurduk. Ben fbyi takdir ediyor ve sitem ediyorum bu konuda kendi kul?b?me. L?tfen Efes ile falan birle?ilsin veya kapat?ls?n Besiktas FC olarak devam edelim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasketin B sini bilmeyenler ahkam kesiyor oldular ya ???? hadi len ordan soytar?lar.
Yorum Yap
-
Hem diyorsunuz ki biz de sponsor bulal?m, Efes'le birle?elim hem de ?d?l? 1 milyon olan turnuvaya 20 mislini yat?r?p kazanmak marifet mi Bence de bu kadar yat?r?mla ba?ar? gelir eninde sonunda ama ?yle gazoz kupas? muamelesi yapmak da yanl?? sonu?ta Avrupa'da en ?st seviye organizasyon bu. Basketbolda rakip olabilmemiz i?in bize de iyi bir sponsor deste?i laz?m olmuyorsa sa?l?k olsun ne kadar ekmek o kadar k?fte. Fenerbah?e'yi tebrik ederiz her sene Euroleague'i kazanabilirler biz futbolda b?yle devam ettikten sonra hava ho?.
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKusura bakmay?n bu i? b?t?e de?il vizyon meselesi. Bug?n o kupay? biz kald?rsayd?k ba?ka ?eyler yaz?yor olurduk. Ben fbyi takdir ediyor ve sitem ediyorum bu konuda kendi kul?b?me. L?tfen Efes ile falan birle?ilsin veya kapat?ls?n Besiktas FC olarak devam edelim.
Yorum Yap
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasketin B sini bilmeyenler ahkam kesiyor oldular ya ???? hadi len ordan soytar?lar.
Bu arada ?u an canl? yay?nda Aziz ba?kan?m?z yalan s?ylemiyorsa CSKA'n?n b?t?esi 42 milyon dolarm??.
Yorum Yap
-
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasketbol bu ?lkede "fakir adam?n tesellisi" dir. Herkes basket a???? kesildi ?lkede
Futbol takimi olan kulupler icin basketbol uvey evlat muamelesi gormustur hep...
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasketbol bu ?lkede "fakir adam?n tesellisi" dir. Herkes basket a???? kesildi ?lkede
Futbol takimi olan kulupler icin basketbol uvey evlat muamelesi gormustur hep...
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? 2.5 milyar ki?i izliyor nedir ya
Yorum Yap
-
Aslı Bulent Golbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu basket isi tamamen butce , futbol gibi degil, ver parayi kur kadroyi al kupayi, avrupanin en cok para harcayan takimi ulkerfenerbahce dolayisi ile kupayi almalari normal. Efes diyen olabilir ama efes ayri bi dunya onlar kupa falan alamaz, tek sanslari bize sponsor olup besiktas efes olarak kupa almak, onu da yapmazlar boyle ezik ezik para harcarlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap