Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
T?rkiye - ?zlanda | 13 Ekim Sal? - 21.45
Ben taktik olarak dogru kldizilis ile ciktigini dusunuyorum.
Ya topal ile cift onliberolu cikacakti. Yada forvetsiz kalabalik orta saha.
Ilk macta baski ile duman ettilerdi bizi. Yalniz bu tercihi yapiyorsan tore oynarin. Bi burda katilmiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Gokhan yerine Volkan oynuyorda bu iste art niyet vardir.
Volkan kim Allah askina
Bir yorum yaz:
-
Yaz?klar olsun sana teknik direktor gibi emi triplerini sevdi?imin adam? ozan napmis haftalard?r volkan napmis haftalard?r karaktersiz adam bi citroen gidemedi milli tak?m?n ba??ndan oguzhanida oynatma ulan Be?ikta?l? oyuncular? alma a cocuguuuuu
Bir yorum yaz:
-
daha ne diyim yani Allah belan? versin terim hakan baltay? stopere alm?? ersan yedekte ?ek ma??nda yoklar? oynayan ozan 11de ve inan?l?r gibi de?il forvetsiz ??km???z ma?a imparator mu? senin imparatorlu?una t?k?reyim
Bir yorum yaz:
-
Kendi sahasinda oynuyor forvetsiz cikiyor ,hadi cenki gectim..ulan bari umut yada mevlutu oynat
Bir yorum yaz:
-
Hayir madem 4-6-0 cikicaksin. Yani hakan yerine toreyi koy be adam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bunu yazaca??m akl?ma bile gelmezdi ama umar?m yeniliriz, desteklemiyorum arkada?, vallahi b?kt?rd?lar.Umar?m burada olmasa bile playoff'ta H?rvatistan gelir kar??m?za da bir ders verir bizim ?ok bilmi?, FB-GS yalakas?na.
Bir yorum yaz:
-
T?re'siz veya Cenk'siz ??z?lecekse bu ma? ??z?lmesin. Her meseleyi yerli yersiz "Vatan Millet Sakarya" haline getirmekten, t?rl? fedakarl?klar i?indeymi? gibi poz kesmekten, k?lt?rlerinin el verdi?ince ucuz edebiyat par?alamaktan ibaret bir topluluk haline geldi zaten tak?m, millili?i falan kalmad? benim nazar?mda. Adamc?l?k yaparak, formay? hakk? olana vermeyecekse gitmesinler finallere ?ok da problem de?il.
Bir yorum yaz:
-
ne karaktersiz adi adams?n sen lan terim.cenk tosun nerde g?khan t?re nerde ? volkan ?en nedir be, d?n kalkm?? malesef burak y?lmaz'? yeti?tiremedik der (ne yapm?? ne vermi? milli tak?ma onun bunun ?ocu?u sahtekar burak) bu ma?ta forvetsiz oynamak falan sa?ma sapan ?eyler.insan? milli tak?ma d??man ederler,yenildi?ine sevindirirler.adaletli olacaks?n arkada?,milli tak?m en formda oyuncular?n oynad??? tak?md?r.cenk tosun-g?khan t?re yoksa bu ?erefsizliktir,hak yemedir.ba?ka a??klanamaz.
in?allah hollanda ??kar,in?allah play-off'ta eleniriz.
Bir yorum yaz:
-
Mac baslamadan deli etti. Santraforsuz oynamaya meraklisin madem Gokhan'i oynatsana serefsiz. Kendi itlerini oynatmaya ne meraklisin be.
Bir yorum yaz:
-
Aman fato? t?reyi oynatma piyasa yapar falan mazallah 20ye falan okutur gomez gibi 3-4 adam daha aliriz sakin hi?bir ma?ta oynatma
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: