Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Emre Ertas
    yanıtladı
    D??ar?da oynuyoruz gibi hale bak. Teknik direkt?rlerin en sevmedi?im y?n? tutucu olmalar?. Adam ?ek ma??na aldanm?? resmen. ??eride forvetsiz hele de Cenk gibi biri olmadan ma?a ??k?l?r m??

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
    Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
    Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
    ?u anda futbolcu olarak emre,volkan,melo neyse f.terim de ?yledir.Sadece bizim de?il bir ?ok tak?m taraftar?n?n antipatik buldu?u bir ki?iliktir.Futbolculuk d?nemine yeti?emedik ama emreden farks?z oldu?u s?ylenir hep b?y?klerimiz taraf?ndan.O y?zden normal bu tarz s?ylemlerin s?ylenmesi.F.Terimden daha ba?ar?s?z olan bir ?ok milli tak?m hocas? oldu ama senin dedi?in o kelimelerin ?o?u s?ylenmedi onlar i?in...

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Hakan Calhanoglu ile arapasina gol deniyoruz. Dahisin, buyuksun Adanali yumurta topuk!
    1-0 geriye dusersek komediyi gor.

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?imdi ben ?unu anlamad?m;

?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?

?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
    Kat?ld??? her turnuvaya g?re Hollanda i?in de kafadan lider diyorduk. Futbol bu abi i?te.
    Kat?lamad???m?z b?y?k turnuvalar?n say?s?n? ben unuttum. Bu nas?l futbol be karde?im

Bir yorum yaz:

• Volkan Alpaslan
    yanıtladı
    Hahahaha bizim efsane beste soyleniyor suanda

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Adamlar gercekten cok iyi alan paylasiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Baris Oner
    yanıtladı
    adamlar yard?r?yor top oynuyor bu adama bir de imparator diyorlar.
    bu arada sayg? duru?unda terbiyesizlik yapanlar?n allah belas?n? versin ahlaks?zlar.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Torenin oynad??? mevkide bide volkan sen

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ?anl? Be?ikta??m oleyyy diye tezah?rat mi duyuyorum ben ☺

?anl? milli tak?m m?? haha

Bir yorum yaz:

• Kutbettin Kilic
    yanıtladı
    Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
    Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
    Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
    Hakaretlere hayir ama Fatih Terim mafyatik bir kisidir. Bu tur tiplerin Turk futbolundan silinmesini temenni ediyorum.

Bir yorum yaz:

• Bilal Pay
    yanıtladı
    Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zleri. Ben s?zleri ne s?yleyenleri ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
    Bunlar? ben s?yledim az bile s?yledi?imi d???n?yorum di?erlerini s?ylersem nopost al?r?m

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    O?uzhan dedi ?d?m koptu....

Bir yorum yaz:

• Kenan Yukseler
    yanıtladı
    ?ekler ma??nda elin gevuru bizim i?in sayg? duru?unda 1 dakika ??t?n? ??karmazken, burada sayg? duru?unda tekbir sesleri

Nas?l bir toplum haline geldik !

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Topal - tore olmaliydi ilk 11.
    Hakan- ozAn. Gereksiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Fatih Perin?ek
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X