Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
D??ar?da oynuyoruz gibi hale bak. Teknik direkt?rlerin en sevmedi?im y?n? tutucu olmalar?. Adam ?ek ma??na aldanm?? resmen. ??eride forvetsiz hele de Cenk gibi biri olmadan ma?a ??k?l?r m??
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bir yorum yaz:
-
Hakan Calhanoglu ile arapasina gol deniyoruz. Dahisin, buyuksun Adanali yumurta topuk!
1-0 geriye dusersek komediyi gor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi ben ?unu anlamad?m;
?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?
?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar gercekten cok iyi alan paylasiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
adamlar yard?r?yor top oynuyor bu adama bir de imparator diyorlar.
bu arada sayg? duru?unda terbiyesizlik yapanlar?n allah belas?n? versin ahlaks?zlar.
Bir yorum yaz:
-
?anl? Be?ikta??m oleyyy diye tezah?rat mi duyuyorum ben ☺
?anl? milli tak?m m?? haha
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
?ekler ma??nda elin gevuru bizim i?in sayg? duru?unda 1 dakika ??t?n? ??karmazken, burada sayg? duru?unda tekbir sesleri
Nas?l bir toplum haline geldik !
Bir yorum yaz:
-
Topal - tore olmaliydi ilk 11.
Hakan- ozAn. Gereksiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: