adamlardan bal ak?yor, ge?en hafta kadroya al?nmayan serdar g?rler ve serdar ?zkan kadroya dahil edilmi? ! Neyle besleniyor bu renkliler nas?l bir ?erbettir bu ben anlam?yorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
STSL 32. Hafta Gs - Gen?lerbirli?i
??k?ş
X
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamlardan bal ak?yor, ge?en hafta kadroya al?nmayan serdar g?rler ve serdar ?zkan kadroya dahil edilmi? ! Neyle besleniyor bu renkliler nas?l bir ?erbettir bu ben anlam?yorum
Yorum Yap
-
d?zenli olarak her hafta oynad?klar? rakiplerini inceliyorum muhakkak en iyi bir ya da iki oyuncular? ya sakat ya da cezal?, komplo-lobi faaliyetleri olabilir mi d???ncesi benide al?koyuyordu fakat bu kadar da derin bir lobi 30 haftad?r s?regeliyorsa ne diyim s?z?n bitti?i yer olur san?r?m...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?zenli olarak her hafta oynad?klar? rakiplerini inceliyorum muhakkak en iyi bir ya da iki oyuncular? ya sakat ya da cezal?, komplo-lobi faaliyetleri olabilir mi d???ncesi benide al?koyuyordu fakat bu kadar da derin bir lobi 30 haftad?r s?regeliyorsa ne diyim s?z?n bitti?i yer olur san?r?m...
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnu bunu ge?tim Luce bunlarla anla??rsa oturur a?lar?m!
Anla?maz dimi? Asparagast?r dimi??
Yorum Yap
-
musleran?n olmay??? tek umutland???m nokta, ufuk ger?ekten ?ok yetersiz bir kaleci umar?m ?ifo bunu iyi de?erlendirir ve bol ?ut ?ektirir tak?ma, b?yle g?vensiz bir kaleciyle oynamak tak?m i?in b?y?k s?k?nt? ve ma? i?erisinde moral bozucu olabiliyor yeter ki kaleye isabetli ?utlar yeteri kadar olsun...
Yorum Yap
Yorum Yap