Savunma evlere senlik, ne dis sutlari savunabiliyoruz nede Pau'ya care bulabildik. Adamlar bildigin tecavuz moduna gectiler
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Eurobasket 2015
??k?ş
X
-
adam? bende be?enmiyorum ama tak?ma enteresan bir ?ekilde rahatl?k kazand?r?yor, ?ok ?nemli bir oyuncu gibi rakipler 1-2 ki?iyle ?nlem al?yolar aradan s?yr?l?yoruz,italya ve almanyada b?yle oldu, onun olmad??? ?nceki turnuvada bunun eksikli?ini ?ekmi?tik.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu bobby dixon'? hi? be?enmiyorum ben.
Yorum Yap
-
Basketboldan bende pek anlamam, ama bana cok iyi ve kontrol dilmesi zor bi oyuncu gibi geldi.Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradam? bende be?enmiyorum ama tak?ma enteresan bir ?ekilde rahatl?k kazand?r?yor, ?ok ?nemli bir oyuncu gibi rakipler 1-2 ki?iyle ?nlem al?yolar aradan s?yr?l?yoruz,italya ve almanyada b?yle oldu, onun olmad??? ?nceki turnuvada bunun eksikli?ini ?ekmi?tik.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu bobby dixon'? hi? be?enmiyorum ben.
Galibiyette ?nemli pay sahibi...
9-0 ilk dakikalardaki skorda 2x 3.l?k atti
Yorum Yap
-
Oynad??? pozisyon gere?i zaten her ma? bir ka? 3'l?k atmas? ?art onlar? da atamazsa hi? oynamas?n daha iyi. Dixon tarz? oyuncular?n oyun s?k??t???nda tak?m? h?zl? h?cuma kald?r?p ya turnikeyle i? bitirmesi laz?m ya da top da??t?p asistler yapmas? laz?m, ka? ma?t?r hep topu geveliyor savunman?n aras?nda sonra zor at??. Bizim Lofton ?ok iyiydi bu konularde, ke?ke onu T?rk yapsayd?kAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasketboldan bende pek anlamam, ama bana cok iyi ve kontrol dilmesi zor bi oyuncu gibi geldi.Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradam? bende be?enmiyorum ama tak?ma enteresan bir ?ekilde rahatl?k kazand?r?yor, ?ok ?nemli bir oyuncu gibi rakipler 1-2 ki?iyle ?nlem al?yolar aradan s?yr?l?yoruz,italya ve almanyada b?yle oldu, onun olmad??? ?nceki turnuvada bunun eksikli?ini ?ekmi?tik.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu bobby dixon'? hi? be?enmiyorum ben.
Galibiyette ?nemli pay sahibi...
9-0 ilk dakikalardaki skorda 2x 3.l?k atti
Yorum Yap
-
Sirbistani yenemezsek bu macin sonucu bizim icin kotu bir sonuc.Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE bu ispanya gitti italya ya yenildi. bu iyi mi oldu ?imdi k?t? m?.
Az once ismail senol da soyledi.ispanya , ceyrek ve yari finalde fransa ve yunanistan ile karsilasmamak icin bilerek kaybetti dedi. Ispanya litvanya ile falan eslesecek boyle olursa
Yorum Yap
Yorum Yap