Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Hollanda | 3-0
??k?ş
X
-
Selcuk inan mafyamidir? Her mac oynamak zorundamidir? Abdullah avci 1 mac oynatmadi diye Turkiyefe yer yerinden oynamisti.
Orta saha Ozan - Topal olmaliydi
Bir yorum yaz:
-
pardon ma?kolikte yaln?z dizili? yapm??lar ?z?r dilerim ama ben yinede be?enmedim kadroyu . g?khan t?re'yi ??kartm??.Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCaner sol bek balta stoper.Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterstoper caner ha !!!! tamam ersan g?l?m? bizde be?enmiyoruz ama caner'in oynamas?ndan iyidir bence.k???k?r?k ozan tufan g?khan t?re'yi kesebiliyor kadroda vay be
Bir yorum yaz:
-
Caner sol bek balta stoper.Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterstoper caner ha !!!! tamam ersan g?l?m? bizde be?enmiyoruz ama caner'in oynamas?ndan iyidir bence.k???k?r?k ozan tufan g?khan t?re'yi kesebiliyor kadroda vay be
Bir yorum yaz:
-
stoper caner ha !!!! tamam ersan g?l?m? bizde be?enmiyoruz ama caner'in oynamas?ndan iyidir bence.k???k?r?k ozan tufan g?khan t?re'yi kesebiliyor kadroda vay be
Bir yorum yaz:
-
mal bu herif ya
onur
?ener serdar hakan caner
topal selcuk
t?re oguzhan arda
burak
??ksana ?u kadroyla be adam
Bir yorum yaz:
-
Evet Fatih Terim Milli takimda sadece bir Besiktasli'nin ilk 11 oynayailecegini dusunuyor. Zaten macin ilerleyen dakikalarinda da Oguzhan'i cikarip Gokhan Tore'yi alir. Ulke futbolunun her tarafi dokuluyor.
Bir yorum yaz:
-
Valla kimin ne dedi?i, kime ne bast??? umrumda bile de?il..
Ba??nda ?u varm??, bu varm??, ?u karaktersizler varm?? diye Hollanda'y? destekleyecek de?ilim..
O arman?n oldu?u her yerde g?zlerim dolarak dinlerim ben ?stiklal Mar??'m?..
Sald?r T?RK?YE'M !!
Bir yorum yaz:
-
-
Yorumcu ibrahim ?z?lmez
showtv de ?uan. Heyecanland? galiba biraz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: