bu melih g?m??b??ak'?n her 5 kelimesinden 2 si '' M?TH?? '' :d
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Hollanda | 3-0
??k?ş
X
-
Ozzie ??karsa yerine ya Umut girer yada Volkan ?en...Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet Fatih Terim Milli takimda sadece bir Besiktasli'nin ilk 11 oynayailecegini dusunuyor. Zaten macin ilerleyen dakikalarinda da Oguzhan'i cikarip Gokhan Tore'yi alir. Ulke futbolunun her tarafi dokuluyor.
Yorum Yap
-
Sa? bekte ?enerden ba?ka oynayacak adam yokki,Ozan ge?en ma? d?k?ld? orada...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneri oynatmasi tamamen hollandadan korktugundan dolayi
Yorum Yap
-
Pardon ya ben seneri sag acik oynuyor dusundum bir anAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa? bekte ?enerden ba?ka oynayacak adam yokki,Ozan ge?en ma? d?k?ld? orada...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneri oynatmasi tamamen hollandadan korktugundan dolayi
Yorum Yap
-
Sa? a??k Hakan,onun da o b?lgede oynamas? sa?ma olmu? ama...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPardon ya ben seneri sag acik oynuyor dusundum bir anAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa? bekte ?enerden ba?ka oynayacak adam yokki,Ozan ge?en ma? d?k?ld? orada...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneri oynatmasi tamamen hollandadan korktugundan dolayi.gif)
Yorum Yap
-
Bence ?ener sa?bekte alternatifsiz iyide oynuyorAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneri oynatmasi tamamen hollandadan korktugundan dolayi
Yorum Yap
Yorum Yap