Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Letonya ( 1-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

seny?r teriiim ?ok gaz verdin motoru bo?dun teriiim

Yorum Yap

La kazakistan avrupa kitasinda mi
      Gitsin asya kupasina katilsin.
      Dur bi arastirim de geleyim bosa mi okudum la ben

Yorum Yap

Mevcut h?k?met geldi, her?eyde oldu?u gibi sporda da dibe batt?k. Zaten bi cac?k yoktu da gene de 2002yle bi?eyler yakalayacakt?k. Taraftar profilini de be?enmedim. Spor i?in gelmiyor kimse sadece taraftar olmak i?in geliyor, nefretini kusup evine geri d?n?yor. Futbolcular desen bi tane karakterli adam yok. Hepsi soytar?... Penalt? kazancam diye y?rtt?lar bi yerlerini... Cenk tosun un al?nmamas? ve metin tekinin milli tak?m haftan?n karmas?de?ildir laf? da bas?n?n ne kadar kolpa oldu?unu g?sterir. Tek yand???m nokta bu mallara kar?? ligde kazanam?yoru i?te

Yorum Yap

Euro 2016'n?n evsahibi se?ildi?i g?n 1 oy farkla kaybetmi?tik Fransa'ya.Michel Platini'nin lobisi y?z?nden.O 1 oy farkla biz kazansayd?k ?imdi bug?nleri ya?amayacakt?k

Yorum Yap

Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Mevcut h?k?met geldi, her?eyde oldu?u gibi sporda da dibe batt?k. Zaten bi cac?k yoktu da gene de 2002yle bi?eyler yakalayacakt?k. Taraftar profilini de be?enmedim. Spor i?in gelmiyor kimse sadece taraftar olmak i?in geliyor, nefretini kusup evine geri d?n?yor. Futbolcular desen bi tane karakterli adam yok. Hepsi soytar?... Penalt? kazancam diye y?rtt?lar bi yerlerini... Cenk tosun un al?nmamas? ve metin tekinin milli tak?m haftan?n karmas?de?ildir laf? da bas?n?n ne kadar kolpa oldu?unu g?sterir. Tek yand???m nokta bu mallara kar?? ligde kazanam?yoru i?te
            Ben Metin Tekin'in yorumlar?na ger?ekten inanam?yorum.Piyasada objektif olay?m diye Be?ikta?? yerin dibine sokan hatta direkt direktif alan Be?ikta?l?y?m diye ge?inen bir ?ok spor yazar? var ama Metin Tekin'den bu yorumlar? duymak,hatta herkes tak?m? ?verken bile garip ele?tiriler duymak insan? ?a??rt?yor.??zemedim ben olay?..

Yorum Yap

Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              ?srail'i, Avrupa'da oynatmak i?in Azerbeycan ve Kazakistan'a sus pay? veriyorlar.

Yorum Yap

2002 D?nya Kupas?ndan Sonra Milli Tak?m?n Hi? bir Ma?? Zevk Vermiyor Bana. Avrupa ?ampiyonas?n? Askerlikten Dolay? ?zleyemedim. Ne Gol At?nca Seviniyorum Ne de Gol Yedi?inde. Beter Olsunlar. Umut Bulut un Oldu?u Yerde Cenk Nas?l Olmaz ?

Yorum Yap

volkan demirel t?rkiye standartlar?n?nda ?st?nde d?nya ?ap?nda bir kaleci iddaa ediyorum musleradan falanda iyi zaman?nda avrupaya gitse first class standartlar?na kadar ??kard? ve de sezona m?thi? ba?lad? fazla kilosu yok inan?lmaz fit.ve de ali samiyendeki olayda volkan hakl? milli tak?m oyuncusunun ?st?nde milli tak?m formas? varsa galatasarayl?l???n? be?ikta?l?l???n? bir kenara b?rak?caks?n sen oraya milli tak?ma destek olmaya gelmi?sin zaten i?erde oynad???n derbi ma?ta a?z?na ne gelirse say?yorsun orda bize destek laz?m abi yapma h?rvatlara 3-0 yenildik volkana emreye ana avrat k?f?r edildi yine samiyende ?ocu?un tepkisi hakl?yd?.ayr?ca hakan gelmicem ben bir daha dedi g?khan olursa onu ald?n g?khan t?re yanl?? yapt? onu ald?n iki ma?a ?a??rmad?n volkan? tamamd?r ama art?k yeter bu neyin cezas? bu ceza kime volkan o topu tek eliyle tutar volkan ma? kurtar?r volkan adam? ipten al?r b?yle bir kalecidir volkan volkana yap?lan net bir ?ekilde terbiyesizliktir ve de ayn? ?ekilde egolar?yla hareket ederek bizede yapm??t?r bu terbiyesizli?i.bu ma?ta olabilecek t?m senaryolar oldu letonyan?n bize direnmesi anormal de?il 2-3 kere kalene gelmesi anormal de?il iyi kalecin varsa o iki ?? topu ??kart?r yoksa gol yersin ikisini ikinci kaleci gibi oynamak zorunda kalan hakan ??kard? ???nc?de gol oldu 3 toptada ?ok k?t? kaleci oldu?undan dolay? hi? bir ?ey yapamad? volkan kaleci tercihi tabelan?n tek net sebebi.

Yorum Yap

Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    ?srail'i, Avrupa'da oynatmak i?in Azerbeycan ve Kazakistan'a sus pay? veriyorlar.
                    Hocam simdi kisa bir arastirdim da avrupa kitasinin dogu siniri ural daglariymis. Yani kazakistan bizim gibi hem asya hem avrupaliymis
                    Israil ve ermenistan ise avrupa kitasiyla baglantisi olmamasina ragmen euroya dahilmis.
                    O zaman israil neden euro da lann diye soruyu degistirim

Yorum Yap

abv senin Fatih Terim ?ok net s?yl?yorum bunu.

burada kimsenin deme ?yle niye diyorsun diyece?ini de zannetmiyorum.ya sen nas?l letonya gibi bir tak?ma 2 ma?ta da 1-0 dan beraberli?e gelmesini engellemiyorsun !

Almanlar gibi 2-3-4-5-6-7 gidiceksin ma? i?erisinde SAYISIZ ?ut ?ekti?in bir tak?ma

Yorum Yap

Ba?l??a bak "Terim'den hakem isyan?..."

Yorum Yap

Hakemlere salliyor sinyor

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Ben Metin Tekin'in yorumlar?na ger?ekten inanam?yorum.Piyasada objektif olay?m diye Be?ikta?? yerin dibine sokan hatta direkt direktif alan Be?ikta?l?y?m diye ge?inen bir ?ok spor yazar? var ama Metin Tekin'den bu yorumlar? duymak,hatta herkes tak?m? ?verken bile garip ele?tiriler duymak insan? ?a??rt?yor.??zemedim ben olay?..
                            Metin Tekin ?ocuklu?umuzun kahramanlar?ndan birisidir.
                            Ama o zamanki asi, h?r??n, haks?zl??a isyan eden tavr?n?n yerinde ?imdi yeller esiyor.
                            Bence d?zenin adam? olmu?tur.
                            Ne ac? Metin Tekin ve bizim i?in.

Yorum Yap

terim kendini garantiye almaya bak?yor. oraya salla buraya salla kendinde hi? kabahat yok

Yorum Yap

v.demirel

?ener serdar ersan caner

topal oguzhan

t?re hakan arda

cenk

bu kadroyu s?rmek cokmu zor fatih bey.

ama fb gs lobisi izin vermez demi.

sen baltanla umutunla sel?ugunla devam et ?aka imparator.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X